pavel68 píše:NERO - koukni.......
Se slovíčkama jako represe a cenzura opatrně - já v tom něco prožil kamaráde a to do problému nepatří.Nebo možná vnímáme oba tyhle pojmy jinak a vzhledem k věkovému rozdílu mezi námi,by nebylo divu.
Tím nechci říct,že jsi mladej a hloupej a já sežral víš co...
Pro mě je ono navrhované "předschvalování" příspěvků jakousi formou represe, protože to omezuje uživatele, zejména ty nové.
Navíc mi to přijde silně arogantní - představa, že sem příjde nový 12 letý capart (nebo naopak čtyřicátník - otec, co pro syna chce koupit novou kytaru a vůbec tomu nerozumí), založí si nové (zde již několikrát probírané téma) a já mu ho smažu jen s tím, že mu do SZ napíšu, že teda jako sorry, ale tohle se tu už tisíckrát řešilo a v rámci zlepšení kvality fóra je tedy nutné jeho nové téma smazat... No nevím, takovéhle vystupování bych si sám před sebou nebyl schopen obhájit. A rozhodně bych si nemyslel, že to zvedá kvalitu fóra...
Šlo a jde mi o to že je tu věčně zasviněný kravinama (moje poznámka o hledání) - včera jsem si dal tu práci a byl tu průběžně celej den a bylo mi smutno.Mám pro ten stav jiné výrazivo a znáš mne,že bych ho použil,ale ponechme to v rovině,že smutno.A hodně.
Souhlasím s tím, že se tu často řeší blbosti. Ale z objektivního hlediska - jsou to blbosti pro nás, znalejší. Pro začátečníky to je věc důležitá. Když si myslíš, že reagovat na triviální otázky je "pod tvou úroveň", tak na to nereaguj, udělá to za tebe někdo jiný...
Je škoda, že fórum je většinově začátečnické. To je realita, zkušených lidí je tu prostě menšina. Což přijde veskrze logické a přirozené. Pokud to chceme změnit, tak cestou není nováčky vyštvat pryč, ale naopak jim pomoc se dostat na vyšší úroveň.
Vím že nejsem pedagogický typ,občas jsem ostřejší ale není to záměr,vlastně jsem ostrej furt ale se mnou se taky nikdo nemazal - doufám že nebude následovat psychologický rozbor. (

)
Psycho rozbory mě v tomto okamžiku fakt neberou

Nicméně jsem rád, že aspoň uznáváš, že jsi ostrý. A dle mého - občas až zbytečně. Když si chceš štouhnout, můžeš to udělat i neškodným a neútočným způsobem.
Navíc, pokud tu mluvíme o tom, že je zde bordel, co je horší - thread, kde je pitomý dotaz a pak jedna odpověd, co to vyřeší, nebo thread, kde je pitomý dotaz, a pak 10 postů, kde se "zkušenější" předhání v tom, jak víc ukázat nováčkovi, že je línej pitomec a že před x lety by se s ním takhle nemazlil?
Mno a k zakopanýmu pudlovi - Jsem to tu kdysi považoval za svůj domov - vážně.Jenže to co irituje teď mne,kdysi vyhnalo Jima a byly doby,kdy jsme s tím něco chtěli dělat - jeden hlídací pejsek nám to znechutil a zapekli jsme to - já sem kouknu,Jim už ne.A po lidech jako Jim se mi kuwa stejská...
To, že Jim odešel, bylo jeho rozhodnutí. Je to škoda, ale osobně tento způsob řešení problémů neschvaluju. Pokud ho tu to nebavilo, fajn, já ho zde držet nebudu. Ale on přišel s nápady, co dělat, ty nápady měly odezvu, kupodivu se začlo něco dít a bylo to zde nastartované k tomu, aby se něco změnilo. A v tom Jim, z jistého úhlu pohledu trochu zbaběle, zmizel. A já ho nebudu přesvědčovat, aby se vrátil.
Jestli to to tu bereš (nebo si bral), jako svůj domov, tak pro mě je fórum jakési děcko, které si tu piplám a snažím se udržet ve zdraví. Takže si nemysli, že to tu pro mě je méně důležité, než pro tebe...
Ale mám pro tebe výstup - neboli katarzi.
Založ pro normální "Klub Dospělých" s tím,že bude viditelný,ale user bude na pozvání - odtud moje včerejší poznámka o ppbh,mdž a ksčm.Jsem v úctě

A k čemu by takový "KD" měl být? Podle čeho by se tam ti uživatelé vybírali? Co by měli za výhody? A co by odměnou za tý výhody přinášeli fóru?
Protože jestli to má být jen o tom, že zde budeme lidi kastovat na vyšší a nižší dle příslušnosti ke klubu, tak jsem zásadně proti. (Nezažil si něco takového náhodou před Listopadem? Já byl tehdá ještě na houbách...)