Ruby

Stavba a úpravy zesilovačů, reproboxů či komb
Odpovědět
rudie
Kontaktovat uživatele:

Re: Ruby

Příspěvek od rudie »

vrablc.v píše:Otis:
uz ti to jede?
jak se ti to libi?
doporucuju to upravit na preamp a dat tam cisty konec
je to fakt narez, dneska byl u me zaprisahny deathmetalista :twisted: hral na to, potom sem mu to otevrel
a rekl : taka mala sracka a taky krasny zvuk?!?!
a uz mu to budu stavet, proste rikal ze je to fakt goood :wink:
jaky tam mas teda konec? a toho rubyka si upravil na linkač tim odporem a kondikem?

edit:
uz sem si to precetl v tvem popisu pod prispevkem :) nechces vyfotit ten box???:)
CUSTOM TELECASTER NAVRÁTIL..VintageModifiedJaguar..Sigma-GuitarsOMM-ST..Jolana Iris..BossTU3..DOD280Comp..FulltoneFulldrive ..E.Orange Vodka&Juice..DIY FatFuzzFactory..TC SparkBoostMini..DIY Delay..VintageSmallStone..EHXCathedral..TAP Tremolo..BossDD20...MMJUZ 40W..Roland JC120H...Pearl SunFlower
Otis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otis »

core88: jj,poťáčky mam z gesu.Na součástkách sem vůbec nešetřil,celkem to vyšlo na cca 300 korun,ale stojí to za to.

vrablc.v: No je to mazec,zatim si to asi rozumí nejlíp s kytarou ze všeho co mam doma.Prostě to bere každou strunu stejně nahlas s krásnym cinkavym zvukem,,je to luxus.Jen když mam volume na víc jak půlku,tak začíná gain u konce dost pískat,ale nic co by se nedalo vyřešit správnym nastavenim poťáků,takže pohodička. 8)

Edit: No,tak paráda. Když sem konečně Rubyho komplet dodělal,zandal do šasí a všechno pořešil,napadlo mě,že bych mohl zkusit větší zkreslení přes Micro Metal Muff.... Stáhl sem u něj volume a gain uplně na minimum,abych tam neposílal moc silnej signál a i tak sem to odpálil. Ví někdo co sem tim odsral,ať to nemusim dělat celý znova?Díky. :lol:
rudie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rudie »

až budu mit od uživatele vrablc.v vyleptany original plošnak tak udělám velkou miniaturizaci rubyho....udelam to vlastne jako noisy cricket akorat bez Tone.....chci tam ten grit :) dává tomu trochu více možností a taky gainu :)chci to fakt mini :) at je to skoro do kapsy :) udelam k tomu mini box ze stareho ruskeho repra (sice malinke ale hraje nejlepe ze všech malych repračku co mam doma ) a budu to mit fakt přimo naven nebo na večer vzadu bude vystup na sluchatka nebo box a jack na adapter...baterka zatim nevim jestli dovnitř nebo ven....ale bude to fakt niniaturní :) co nejvic :)
CUSTOM TELECASTER NAVRÁTIL..VintageModifiedJaguar..Sigma-GuitarsOMM-ST..Jolana Iris..BossTU3..DOD280Comp..FulltoneFulldrive ..E.Orange Vodka&Juice..DIY FatFuzzFactory..TC SparkBoostMini..DIY Delay..VintageSmallStone..EHXCathedral..TAP Tremolo..BossDD20...MMJUZ 40W..Roland JC120H...Pearl SunFlower
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

rudie píše:až budu mit od uživatele vrablc.v vyleptany original plošnak tak udělám velkou miniaturizaci rubyho....udelam to vlastne jako noisy cricket akorat bez Tone.....chci tam ten grit :) dává tomu trochu více možností a taky gainu :)chci to fakt mini :) at je to skoro do kapsy :) udelam k tomu mini box ze stareho ruskeho repra (sice malinke ale hraje nejlepe ze všech malych repračku co mam doma ) a budu to mit fakt přimo naven nebo na večer vzadu bude vystup na sluchatka nebo box a jack na adapter...baterka zatim nevim jestli dovnitř nebo ven....ale bude to fakt niniaturní :) co nejvic :)
kdybysi napsal tak ja tu mam jeden prebytecnej plosnak na rubyho vyleptanej
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
rudie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rudie »

core88 píše:
rudie píše:až budu mit od uživatele vrablc.v vyleptany original plošnak tak udělám velkou miniaturizaci rubyho....udelam to vlastne jako noisy cricket akorat bez Tone.....chci tam ten grit :) dává tomu trochu více možností a taky gainu :)chci to fakt mini :) at je to skoro do kapsy :) udelam k tomu mini box ze stareho ruskeho repra (sice malinke ale hraje nejlepe ze všech malych repračku co mam doma ) a budu to mit fakt přimo naven nebo na večer vzadu bude vystup na sluchatka nebo box a jack na adapter...baterka zatim nevim jestli dovnitř nebo ven....ale bude to fakt niniaturní :) co nejvic :)
kdybysi napsal tak ja tu mam jeden prebytecnej plosnak na rubyho vyleptanej
za kolik pošleš?? :) kdyžtak SZ :)
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

cus mam na vas na nekoho VELKOU prosbu stavim rubyho ale nemam LM386 a chci se Vás poprosit jestli by někdo nebyl tak hodnej a neposlal mi jí, :?: ale potřeboval bych to ještě dneska, protože v pátek odpoledne jedu na chatu. Na penězích by jsme se nějak domluvili. Dík
rudie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rudie »

syneda píše:cus mam na vas na nekoho VELKOU prosbu stavim rubyho ale nemam LM386 a chci se Vás poprosit jestli by někdo nebyl tak hodnej a neposlal mi jí, :?: ale potřeboval bych to ještě dneska, protože v pátek odpoledne jedu na chatu. Na penězích by jsme se nějak domluvili. Dík
navíc mám jen jednu 386ku ale tu budu ještě potřebovat :(
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

tak 386 jsem sehnal ale pro zmenu nemeli ten tranzistor :(
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

mpf102 asi nesezenes :) jako nahradu muzes pouzit tranzistor BF244 nebo BF245. ale pozor maj jinak poskladany vyvody !!!!! ten BF244 je ma opacne nez mpf102 tak ho tak staci dat opacne o 180 stupnu. kdyby si chtel mit 100% jistotu tak si najdi datasheety ktem trandum a tam je vsechno popsany.
Obrázek
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

ja to vim taky jsem nechtel ten mpf... ale bf 244 nebo 245 a ten u nas nemaj
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

mam problem chci mit na rubym cervenou diodu jestli je vyplej a potrebuju pred ni dat odpor a zajima me jestli to nejak nebude vadit rubymu
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

syneda píše:mam problem chci mit na rubym cervenou diodu jestli je vyplej a potrebuju pred ni dat odpor a zajima me jestli to nejak nebude vadit rubymu
diodu si tam dej jakou chces treba ruzovou :D zapoj to takle http://www.beavisaudio.com/techpages/St ... Wiring.gif je to teda zapojeni pro krabyčku ale to neva a bude ti nato stacit dvoupolovej vypinac.
Obrázek
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

a co je to modry tam dole jak do toho jde skoro csechno? :D
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

uz jsem na to prisel proste jsem tam udelal jeden okruh
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

syneda píše:uz jsem na to prisel proste jsem tam udelal jeden okruh
ne to by ti pak nehralo . misis udelat jeden koruk pro rubyho a druhej protu LEDku
Obrázek
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

takhle jsem to udělal
EDIt: jo na tom obrazku jsem to namaloval o diru vedle tak si toho nevsinejte
Přílohy
ruby-pcb.pdf - Adobe Reader.jpg
Naposledy upravil(a) syneda dne 8.07.2010 16:12, celkem upraveno 1 x.
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

a mam problém zapojil jsem to a akorat to cvkne když to zapnu, ale zvuk z toho žádnej neleze
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

ted jsem otocil ten trndak a sundal ledku a až to ani nepraskne
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

syneda píše:takhle jsem to udělal
EDIt: jo na tom obrazku jsem to namaloval o diru vedle tak si toho nevsinejte
mas odpor pred tou ledkou ? co si tam daval za trand ? vyfot to jak to mas udělaný. jestli nemaš nahodou opacne vyleptanej DPS ?
Obrázek
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

trandak tam mam nejakej asi bf 245 a ted jsem to cely znova propajel a kdyz to zesilim tak to zacne hrozne bzucet a ted to jdu vyfotit
Odpovědět

Zpět na „Aparatury“