To o čem sním, ale zase to není zase tak nedosažitelný (v průběhu několika let si našetřím)
http://eshop.kytary.cz/EPIPHONE-Les-Pau ... Paul:0:1:0
tu si jednou koupím
a nějakej pěknej aparat k tomu
kde hraješ??mi-lan píše:Mým snem bylo živit se muzikou, mít nástroj z custom shopu a hrát jak pánbůh. Něco se mi z toho splnilo: živým se muzikou, hraju na kytaru (nebo se snažím), nechal jsem si postavit na zakázku kytaru která je minimálně stejně dobrá jako Fender nástroje z custom shopu viz ( www.sweb.cz/relaxmusik/telecaster.htm ). Takže rada pro ostatní: Když bude dřít dostatnete se i do kapely
, když budete hodně dřít a budete dobří dostanete za to i něco zaplaceno, a když budete ještě víc dobří tak vám to hodí třeba i 1500,- za večer.
![]()
No akdyž budete hodně drzí a dělat že hrajete tak vám to hodí třeba i víc!
jakej? to co sem psal já je ústecká punkrocková kapela houba.. vážně dobrá...Dark Axel píše:panebože od koho tenhle text je?![]()
![]()
![]()
houbu znám (ne osobněrasta_blasta píše:jakej? to co sem psal já je ústecká punkrocková kapela houba.. vážně dobrá...Dark Axel píše:panebože od koho tenhle text je?![]()
![]()
![]()
Dark Axel píše:houbu znám (ne osobněrasta_blasta píše:jakej? to co sem psal já je ústecká punkrocková kapela houba.. vážně dobrá...Dark Axel píše:panebože od koho tenhle text je?![]()
![]()
![]()
) a radši nekomentuju
mi-lan: tyjo...tak to už je hodně dlouho. hlavně že tě to furt baví