edit : chrastí ? nebo šumí to muzebejt tim ze ro neni odstineny a chyta to ruchy z okoli
Ruby
Re: Ruby
ten trand by se neměl skoro vubes hřát takžě tam bude něco špatně aleco
jakou ma hodnitu ten kond co si tam dal . no nemecky radio by to chytat nemělo
vono blbe radi takle nadalku když si to nemuzes prohlidnout a promerit. ale neber to tak ze ti stim nechci pomoc to ne . zkusto postavit jestě jednou . já sem postavil zatim 2 rubíky a oba hrajou ale taky sem stavěl noisi cricket a ten mi nehral vubec.
edit : chrastí ? nebo šumí to muzebejt tim ze ro neni odstineny a chyta to ruchy z okoli
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

DO PR**LE už to zase nehraje zase to ani necvakne
nemas nekde studenak ?syneda píše:DO PR**LE už to zase nehraje zase to ani necvakne

chrastí jako svině ale když se toho dotknu tak to hraje dobře
jo byl tam už jsem to cely propajel ted to hraje ale chrastí to a když se toho dotknu na 1 miste tak to prestane chrastit ale kdyz se dotknu jacku tak to chrasti stejne
no divny to je ale co
hůavne ze to hraje ne

takže to můžu spojit?
no jestli to bude hrat tak to nech spojený a jak to hraje kdyz to neni spojený ?

hraje to ale chrastí to jak svině
spájel jsem ty 2 kontakty a hraje to dobře akorat když tam nemam nic zapojený tak to hrozně bzučí a pájim to takovou tou velkou pájkou na h***o 
a když přes to pustim mp3 tak to mezi písničkama když je ticho praská třeba 1 za sekundu
zajímavý
mě se tuto něděje když tam neni kabel tak to sice brumí ale jen malo pac jeto jen v papírový krabici ale jinak to hraje normalne teda az na ty potenciometry ty musm dát nový .jinak to rádo chytá různý ruchy z okolí (CRT monitor , zařivka tu az na 0,5 m , trafa .....)takze bych to dal do nejaky kovovy krabicky nebo alespon to odstinil alobalem.

mam to v plechovce od buraku
ale asi bych to k ni mel nějak uzemnit co?
jestli v ni mas nasroubovany jacky tak je to sni zpojený . a má to dno ? jestli ne tak je to prd platný

ja to mam nasroubovany v plastovim vicku
pokud máš vodivé šasi není co řešit protože když tam přišroubuješ jack tak veškeré kovové časti toho jacku kromě signálového kontaktu jsou zem...tzn že cokoliv dáš ke kostře je uzemněno...pokud to máš ve víčku, tak akorát připájej mínusko na jack....jestli chceš uzemnit i ten plech jednoduše k nněmu připajej "minus" kabel z baterky třebasyneda píše:mam to v plechovce od burakuale asi bych to k ni mel nějak uzemnit co?
CUSTOM TELECASTER NAVRÁTIL..VintageModifiedJaguar..Sigma-GuitarsOMM-ST..Jolana Iris..BossTU3..DOD280Comp..FulltoneFulldrive ..E.Orange Vodka&Juice..DIY FatFuzzFactory..TC SparkBoostMini..DIY Delay..VintageSmallStone..EHXCathedral..TAP Tremolo..BossDD20...MMJUZ 40W..Roland JC120H...Pearl SunFlower
Teď jsem to dodělal a překvapivě hraje. A hned na první pokus, což jsem teda opravdu nečekal, protože to je můj první tišťák a vůbec první práce s pájkou, atd. Dokonce i ošuntělý repráček ze sovětského rádia zní docela hezky. Akorát nefunguje (nebo jsem to aspoň nezaznamenal) gain poťák, tak kdyžtak napište čím by to mohlo být. I tak mám neuvěřitelnou radost
. Teď už to jen všechno nacpat do pěkné krabičky a bude hotovo.