fender jazz bass???
Pravidla fóra
fender jazz bass???
zdarec lidi! potreboval bych poradit. chtel bych si koupit fendera jazz bass okolo 20tis. (serie standart, delux nebo highway 1) ale nemuzu se rozhodnout ktereho... dulezite jsou zjevne snimace, kterymi jsou jednotlive modely osazeny, nicmene pro me jsou to jen nicnerikajici udaje... prosim napiste pokud mate zkusenosti s jakymkoli typem tohoto nastroje a pripadne charakteristiku jednotlivych typu snimacu... diky
ja by som rozhodoval medzi Deluxe a Classic. Highway 1 by som urcite nebral, je to sice made in USA, ale NAJNIZSIA TRIEDA a v 90% pripadov je lepsia vyssia trieda z Mexica, ako nizsia od amikov
ale najlepsie spravis, ak si basu pojdes niekam vyskusat, teda pokial mas tu moznost.
Fender Mike Dirnt Precision Bass® Black Rosewood, Gallien Krueger 700RB-II, Gallien Krueger 410RBX, Planet Waves PW-AG20, Ibanez GU30
hral jsem na deluxe,standart i na nejaky mexico signature modely...a je to k nicemu ta deluxe se mi moc nelibila ta aktivka v tom docela spatna vetsinou ji lidi stejne vymenovaly...a lepsi snimace muzes koupit do vseho...a ja radsi vezmu usa nezli mexico mam k tomu z minulosti neduveru k tem mexikum...ale zase je to vec nazoru:)
Fender Jazz Bass
FJB z Mexika bych se asi obával, ale záleží jakej kus se povede. Já mám Fender Jazz bass - Made in Japan a jsem naprosto spokojený. Mezi USA a Mexikem je dost velký cenový rozdíl, ty levnější USA okolo 20k asi nebudou o tolik lepší než to Mexiko. Je pravda, že když se ti nebudou líbit snímače, tak se dají vyměnit.
Přeji dobrý výběr.
Přeji dobrý výběr.
Fender Jazz Bass (Japan), Fender American Standard Precision Bass (USA) , Aztec (kopie Rickenbacker - Japan), Furch bass JBBV-41 (elektroacoustic), Ampeg SVT-3PRO, SVT12HE + SVT15E, EBS Octaver, MXR Equalizer
tak urcite kus od kusu nektery mexiko hraje klidne lepe nez nejaka amerika to uz se i stalo...ale presto furt verim radeji usa nevim jak bych to vysvetlil:)...mam f. p-bass high.one tu upgrade verzy a ten zvuk uz je na mnohem vyssi urovni nez ty mexika zkousel jsem si spoustu bas a porovnaval a opravdu ty hwyone jsou povedeny dle meho nazoru, jo ale na druhou stranu urcite je pravda ze kdyz ma jazz basse nejaky to mexiko a ma dobrej kousek tak ti to na ampegu bude hrat stejne jako s nejakou usa verzi..hold nekdy je to takova chemie s tema nastrojema no...jinak koukam ze mas u sebe napsano ze mas ampeg to by si mi mohl do budoucna poradit jako kombo od nich vybrat neco okolo 200W +/- 20W...hraju pres precis a styl hudby je v podstate klasickej punkrock mozna trosku jemnejsi na zpusob blink 182 a takovejhle kapel,dik pripadne za nejaky ten tip 
4Renderik
S tím ampegem okolo 200W - Ten Rocket B-100R co mám se dneska už dělá i jako 200W. Já jsem osobně uvažoval o BA500 (350W s přídavnou bednou 500W), ale nějak mě už nebaví ty komba - raději bych hlavu a bednu. Z těch cenově dostupnějších je B1RE (350W) nebo B2RE (450W).
Info o aparátech ampeg je asi nejvíce na www.houdek.cz, ale již je i na všech internetových obchodech no a samozřejmě na www.ampeg.com
Jinak z vlastní zkušenosti mohu ampeg doporučit - není to úplně nejlevnější, ale stojí to za to - samozřejmě co muzikant, to jiný názor
.
Info o aparátech ampeg je asi nejvíce na www.houdek.cz, ale již je i na všech internetových obchodech no a samozřejmě na www.ampeg.com
Jinak z vlastní zkušenosti mohu ampeg doporučit - není to úplně nejlevnější, ale stojí to za to - samozřejmě co muzikant, to jiný názor
Fender Jazz Bass (Japan), Fender American Standard Precision Bass (USA) , Aztec (kopie Rickenbacker - Japan), Furch bass JBBV-41 (elektroacoustic), Ampeg SVT-3PRO, SVT12HE + SVT15E, EBS Octaver, MXR Equalizer