zpětná vazba el.akustiky Dowina dce555
Pravidla fóra
zpětná vazba el.akustiky Dowina dce555
Zdravím potřeboval bych poradit jak vyřešit zpětnou vazbu této elektroakustiky ve zkušebně.Hruju s bicíma a nedá se to pustit na čistý kanál dostatečně nahlas,protože horzně vazbí.Měla by to řešit nějaká elektronika, která by tohle pohltila,ale s tím potřebuju poradit.Děkuji
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: zpětná vazba el.akustiky Dowina dce555
Jako první, nejlevnější a často nejužitečnější řešení je dobré zkusit takovou tu umělohmotnou záslepku do ozvučného otvoru a vychytat polohu kytary vůči aparátu.
Kdyby to nepomohlo, chce to vyřešit nějakým antifeedbackem. Poté je jen otázkou, kolik si ochotný do toho investovat.
Kdyby to nepomohlo, chce to vyřešit nějakým antifeedbackem. Poté je jen otázkou, kolik si ochotný do toho investovat.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- miraslozil
Ono drednought je dost velký na hraní v kapele s bicíma a basou-mě osobně nepomohla ani záslepka,ještě ji mám někde doma.Navíc pokud nemáš kombo na elektro-akustické kytary,tak piezo snímač opravdu hodně vazbí přes kombo na elektriku.Dají se koupit různá zlepšovátka a omezovače feedbacku,ale pokud chceš hrát rockovou hudbu i v kapele nadále uvažuj o jiné kytaře(Ovation shalow bowl,godin atd).Já mám takovou-viz odkaz dole,nemá skoro žádnou vazbu a hraju na ni přes akustickýho Marshalla.Něco podobnýho jsem viděk od Focusu za 5.500kč.exkalibur píše:Zdravím potřeboval bych poradit jak vyřešit zpětnou vazbu této elektroakustiky ve zkušebně.Hruju s bicíma a nedá se to pustit na čistý kanál dostatečně nahlas,protože horzně vazbí.Měla by to řešit nějaká elektronika, která by tohle pohltila,ale s tím potřebuju poradit.Děkuji
http://wemia.rajce.idnes.cz/Plocha/#S6302182.JPG
děkuji za odpovědi a rady ...jako jinak pooužívám elektriku ibanez ,ale tahle má fakt pěkný akustický zvuk..asi budu řešit v obchodě kde jsem ji kupoval...borec určitě něco poradí ..