Dobré obchody v Praze
Pravidla fóra
Dobré obchody v Praze
Ahoj všem, po nějakém čase jsem opět oprášila kytaru. Chuděra má ale nalomený krk =) nejde pořádně naladit a tak začínám uvažovat o koupi nové. Mohli byste mi, prosím, poslat vaše typy na obchody v Praze, kde mají např. velký výběr, dobrého prodavače, který poradí, nebo kde jste byli prostě absolutně spokojeni. Mnohokrát děkuji.
Re: Dobré obchody v Praze
Ja zatim narazil, z dobrych obchodu, jenom na:JaJ píše:Ahoj všem, po nějakém čase jsem opět oprášila kytaru. Chuděra má ale nalomený krk =) nejde pořádně naladit a tak začínám uvažovat o koupi nové. Mohli byste mi, prosím, poslat vaše typy na obchody v Praze, kde mají např. velký výběr, dobrého prodavače, který poradí, nebo kde jste byli prostě absolutně spokojeni. Mnohokrát děkuji.
www.kytary.cz
www.muziker.cz
Ovsem na rady prodavacu bych moc nedbal; jde jim prece jen o kseft
Mozna by jsi se mohla podivat po bazarech, popriapde si projit forum, na co by jsi si mela dat pri koupi pozor. Hodne stesti!
V Muzikeru mají laciný šitky a navíc mizerně hrajou. V kytarách CZ sice mají lepší kytary (s ohledem na cenu) ale také moc nevybírají sortiment podle kvality zvuku. Pak jsem narazil na Humlmusic v Michli. Mají tam výborný výběr, dokonce Furch a hlavně poradí. Jsem s nimi nanejvýše spokojen. www.humlmusic.cz
potvrzuju, tenhle obchod už jsem taky někomu doporučovala, z důvodů, co píše jenda...jenda píše:V Muzikeru mají laciný šitky a navíc mizerně hrajou. V kytarách CZ sice mají lepší kytary (s ohledem na cenu) ale také moc nevybírají sortiment podle kvality zvuku. Pak jsem narazil na Humlmusic v Michli. Mají tam výborný výběr, dokonce Furch a hlavně poradí. Jsem s nimi nanejvýše spokojen. www.humlmusic.cz

kytarová škola - pojeďte!
týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou
-
facha.music
humlmusic ANO - maj tam opravdu pěkný nástroje už od pohledu, a prý je dokonce vybíraj kus od kusu...jenda píše:V Muzikeru mají laciný šitky a navíc mizerně hrajou. V kytarách CZ sice mají lepší kytary (s ohledem na cenu) ale také moc nevybírají sortiment podle kvality zvuku. Pak jsem narazil na Humlmusic v Michli. Mají tam výborný výběr, dokonce Furch a hlavně poradí. Jsem s nimi nanejvýše spokojen. www.humlmusic.cz
jinak co se týká bazáčů - nedoporučuju akorát K-Audio: drahý věci, nepříjemná obsluha, nejlepší kusy si tam zabíraj zaměstnanci a pokud tam nemáš "známýho" nic kvalitního tam nekoupíš... Prostě starý vexláčci, který podnikali už za socíku a to jim zůstalo dodneška... Osobně jsem tam viděl použitej MIDI kontroler za vyšší cenu, než stál novej na webu... což hovoří samo za sebe...
- zumBeispiel
Je to jedno z mála míst kde mají Elixíry. Vydržej fakt dlouho. Zrovna včera jsem nadával na Dadario nebo jak se ten šunt jmenuje. vydrželi 10 dnů a šly do .... Moc se o struny nestarám a tím že elixír je potaženej goretexem tak se ke kovovýmu jádru nedostanou žádný srágorky co to zoxidujouzumBeispiel píše:Jj, z toho, co jsem mel moznost poznat, je Huml cislo 1! Zrovna zitra si tam jedu koupit struny..
Je to dlouho, co jsem tam byl, mozna se to tam zmeniloRagnar píše:Jinak muziker taky nedoporučuju, byl sem tam zkoušet elektrický kytary, a v kategorii okolo deseti tisíc byla snad jedna, která neměla nějakou vadu (spatnej krk, prazce...) a navic tam ty kytary maj tragicky neseřízený a rozladěný...prostě hrůza...
Fakt nezměnilo, byl jsem tam nedávno, bydlím blízko a když jsem to viděl tak jsem nakonec jel přes celou Prahu do Michle[/quote]jenda píše:Je to dlouho, co jsem tam byl, mozna se to tam zmenilo
Myslel jsem, ze davno to bylo lepsi. Ted si vzpominam; kamos si chtel zabubnovat a za 5 minut ho vyhodili
Super, všem vám moc děkuji za odpovědi, navíc tak rychlé! A já se obávala, že budu lítat celé dny po Praze od obchodu k obchodu, než nějakou dobrou kytaru za rozumnou cenu seženu a dle vašich reakcí to vypadá, že by to mohlo vyjít hned v prvním (to bude u mě snad poprvé
) Tak teď už jen udělat státnici a pak se tam hned vypravím (doufám, že na oslavu
)
Jen k dobru u Humla nabízejí splátkový prodej od Essoxu tj Komerční banka. Né že bych byl příznivcem splátkového prodeje ale asi nejhorší je vybrat kytaru podle ceny. Kdyby se ti tam líbila kytárka která by stála nad očekávání tak Essox je relativně slušná společnost. Vyřídí to na počkání. To jen na okraj.JaJ píše:Super, všem vám moc děkuji za odpovědi, navíc tak rychlé! A já se obávala, že budu lítat celé dny po Praze od obchodu k obchodu, než nějakou dobrou kytaru za rozumnou cenu seženu a dle vašich reakcí to vypadá, že by to mohlo vyjít hned v prvním (to bude u mě snad poprvé) Tak teď už jen udělat státnici a pak se tam hned vypravím (doufám, že na oslavu
)
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
-
facha.music
= 100% pravda - příjemní prodavači, výběrový sortiment...jenda píše:V Muzikeru mají laciný šitky a navíc mizerně hrajou. V kytarách CZ sice mají lepší kytary (s ohledem na cenu) ale také moc nevybírají sortiment podle kvality zvuku. Pak jsem narazil na Humlmusic v Michli. Mají tam výborný výběr, dokonce Furch a hlavně poradí. Jsem s nimi nanejvýše spokojen. www.humlmusic.cz
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1