Motonálet Custom Show 2010

Pozvi nás na koncert nebo festival!
Odpovědět
speed8
Kontaktovat uživatele:

Motonálet Custom Show 2010

Příspěvek od speed8 »

Sice to není koncert, ale budou tam hrát myslím že kvalitní kapely. Oproti minulému roku, což se dala maximálně tak Doga a nějací metaloví angláni.
Horkýže Slíže, Doga, Iné Kafé revival, Robbie Williams revival, nejznámější revival od Kiss - Kiss Forever Band a Europe revival. Letos je opravdu se na co těšit.
Jedete tam někdo?
Více info híír: http://www.customshow.cz/index.html
Obrázek
Sadam.S

Re: Motonálet Custom Show 2010

Příspěvek od Sadam.S »

Sákra, mít nějakou motorku, nechal bych si líbit :D Ale přeci na "Motonálet" nepojedu vlakem, ne ;)
speed8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speed8 »

Já tam třeba jdu pěšky, motorky nemám rád. :wink:
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Mne teda jako jedina zajimava kapela prijde Gate Crasher, kdo tam pujdete, tak na ne kouknete.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
speed8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speed8 »

Takže teď jsem došel domů. :)
Horkýže Slíže - škoda, že vystupovali tak brzo, kdyby hráli někde uprostřed, tak by určitě udělali pořádnou show
- hodnocení jako ve škole 3
Legendy se vrací - krásný zvuk akustických kytar, ale nelíbili se mi tam jejich vlastní dodělávky a tak celkově
- takže hodnotím za 3-
Dark Gamballe - no parádní skupina z Vyškova (pokud se nepletu), celkově hráli kolem 1,5-2 hodin a fakt to stálo zato
- jelikož jsem je slyšel poprvé, tak se mi hodně líbili, takže 1*
Doga - co dodat? Došlo na nich nejvíc lidí, odehráli to velmi dobře.... jen škoda, že to tak rychle uteklo
- 1
K2 - holky z Hradce Králové....... na to jak vypadaly, jsem si myslel, že budou hrát barbie rap, jenže jsem se zmýlil! Hrály velice zkušeně, známe hity od AC/DC, Deep Purple a taky ze svojého CD. Moc se mi líbily nejen hudebně.
- 1*
Tož uvidím zítra, těším se na KISS a Europe.
Dobrou noc :)
Dayveek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dayveek »

Motonálet <3
Byl sem tam minulej rok! S tátou a další partou na motorkách a můj názor je zase jinačí...ten motosraz byl před rokem lepší :) Minule tam byli Alkehol...a tentokrát nic moc ...a Horkýže Slíže hodili pěkně na 18-00,aby nalákali lidi,aby tam přijeli dřív :)
Jel bych tam i tento rok,jenže počasí nepřálo a něoc na mě lezla nějaká choroba a taky za 15 let co se koná tento motosraz tam prý poprvý pršelo! Vždy chytli krásný počasí...asi je to pouze jen hnusnej osud,mohl sem mít skvělou akci a místo toho bylo všechno jinak...Co naplat,aspoň sem mohl prohnat zase kejtru :D
Hudba jsou nástroje a hra na hudební nástroj je obvykle dřina :)
Odpovědět

Zpět na „Kulturní akce“