kytara do bass komba?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Sadam.S

Re: kytara do bass komba?

Příspěvek od Sadam.S »

jelikož píše, že z něj něco pouštěli ve škole, tipoval bych, že chce vzít do školy kytaru, ale netahat kombo - tzn jestli může použít basový, nebo zapálí školu
v tom případě - proč mu cpát, ať koupí kytarový, který, předpokládám, má ?
Viděl jsi tam někde otázku "Mám koupit basový kombo na kytaru"?
Myslím, že ten, kdo to píše, není idiot a ví, že kytarový kombo patří ke kytaře a basový k base - tzn ptá se proto, že se někde setkal s touhle variantou, nebo si to chce zkusit, nebo ho to prostě jen tak z nudy napadlo.
rene, myslím, že nejsi ochoten uznat to, že ostatní mají TAKY pravdu :idea: :evil:
rene

Příspěvek od rene »

Nj už se o tom nebudeme hádat. Nemyslel jsem to nijak zle ale asi jsem to blbě napsal když to tak někdo pochopil. Když bude nějaký začátečník vyhledávat přesně to samý tak z toho může pochopit že kytara v basovym aparátu hraje dobře. To jsem přesně nechtěl. Nevim proč byh neuznával pravdu ostatních, sám jsem napsal že maj pravdu, spíš jsme se špatně pochopili, což je asi moje chyba. Nicméně můj názor že kytara v basovym aparátu až na vyjímky (Bassman nebo možná ještě něco co jsem neslyšel) hraje špatně se nemění. Každej máme svůj názor na dobrej zvuk a u mě holt nesplňuje. A už bych nechal tuhle hádku každej jsme už svý řekli.
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....

....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
metaliks

Příspěvek od metaliks »

Ano každej má svůj názor 8) ale Sadam.S to trefil přesně :wink:
Cort M 600 is good !
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“