jacqueline píše:Moje nejoblíbenější písnička je asi Dogs.
je to zvláštní song
jacqueline píše:Moje nejoblíbenější písnička je asi Dogs.
V tom pripade mas urcite rad(a) Jarrehojacqueline píše:Moje nejoblíbenější písnička je asi Dogs.
Jo, hudba je tam moc pěkná...Karas píše:já jsem taky na oldschool novým písničkám nemohu přijít na chuť ... kromě Metallici...
Nicméně ještě zde zmíním hru Machinarium je od českých tvůrců (dělali ji jen 4 lidé 3 roky) je to adventura (malováná grafika) a je tam moc hezká hudba podobná Floydům... Je to pro mě nej hra...
Promiňte že jsem odbočil od tématu ale tato hra si zoslouží zviditelnit.
Ummagumma, Relics (to je ale taková výběrovka).Karas píše: Z jakého je alba Careful with that axe Eguene äsi jsem si stáhl neúplnou doskografyi![]()
když sui vezmeš [The Division Bell] - Cluster One a jednu písničku z Machinaria (asi víš jakou... jmenuje se By The Wall)... nějaká podobnost tam je jinak nic z toho mně moc nepřipomína FloydyVratikSlayer píše:Jo, hudba je tam moc pěkná...Karas píše:já jsem taky na oldschool novým písničkám nemohu přijít na chuť ... kromě Metallici...
Nicméně ještě zde zmíním hru Machinarium je od českých tvůrců (dělali ji jen 4 lidé 3 roky) je to adventura (malováná grafika) a je tam moc hezká hudba podobná Floydům... Je to pro mě nej hra...
Promiňte že jsem odbočil od tématu ale tato hra si zoslouží zviditelnit.K Floydům by mě to přirovnat nenapadlo, ale když tak nad tim přemejšlim, tak je to může asi vzáleně připomínat.
klidně můžešKaras píše:Mám o Pink Floydech knížku ... tak jestli bys te chtěli tak tady mohu napsat pár zajímavostí