Můžeme zvesela pokračovat dále
A jen tak mimochodem - karmu / žluté karty jsem podpořil. Půlku ostatního nelze řešit z technických důvodů, proti zbytku jsem naladěn negativně.
Klíííd - už jsem zase zpátkyNero píše:Ach jo, Pavle, já myslel, že jen malé děti se uráží na otráveně ochází pryč, když s nimi někdo nesouhlasí...
To jsem dvaHegrik píše:No jako nejsnazší a nejjednodušší řešení by fakt asi bylo pohrát si s tim vyhledáváním protože oni ti co zakládají takovýhle témata nemají nervy jako já abych projížděl patnáct stran spříspěvků co mě to najde. Ale nevim jak by to šlo vyřešit protože vubec nemám páru co je k tomu potřeba takže tak
Taky je ten thread zamknutý. Pokud se to podchytí takhle v začátku, má smysl to zavírat. Jakmile se tam rozjede diskuze, pak ten thread má smysl, i když je duplicitní, a nepřijde mi vhodné ho locknout.pavel68 píše:Klíííd - už jsem zase zpátkyNero píše:Ach jo, Pavle, já myslel, že jen malé děti se uráží na otráveně ochází pryč, když s nimi někdo nesouhlasí...![]()
Takže vlastně s ničím nepohneme nikam - to je nedobře
elektricke-kytary/kytara-pro-pokrocilej ... 20288.html
Naprosto typický příklad
To je problém, to prostě nejde. Nicméně oni ti lidi většinou ani nehledají (to se dá jednoduše dohledat). A ono by bohatě stačilo, kdyby četli důležitá témata, rozcestníky, FAQ a podobné thready...Hegrik píše:No jako nejsnazší a nejjednodušší řešení by fakt asi bylo pohrát si s tim vyhledáváním protože oni ti co zakládají takovýhle témata nemají nervy jako já abych projížděl patnáct stran spříspěvků co mě to najde. Ale nevim jak by to šlo vyřešit protože vubec nemám páru co je k tomu potřeba takže tak
Pokud dělají to co říkáš, nemáme sebemenší šnaci to nějak ovlivnit, zvrátit, napravit. Prostě takové to bude pořád.Sadam.S píše:Podle mě takoví lidé vůbec neotevírají fórum, ale rovnou klikají na tlačítko nový...
Myslím, že to už by měly větší šanci ty nové "podmínky" při registraci
pozorpavel68 píše:To jsem dvaHegrik píše:No jako nejsnazší a nejjednodušší řešení by fakt asi bylo pohrát si s tim vyhledáváním protože oni ti co zakládají takovýhle témata nemají nervy jako já abych projížděl patnáct stran spříspěvků co mě to najde. Ale nevim jak by to šlo vyřešit protože vubec nemám páru co je k tomu potřeba takže tak,ale prostě podobný záležitosti mne jaksi kakají,neřkuli s***u.Dám si práci s tím to otevřít v domnění že někomu pomůžu a .......lamárna...
Už jsem asi fakt starej
Jinak co se týká tohoto. Pavle to jak jsi to udělal teď v tomhle tématu co jsi na něj dal odkaz. To je přesně to co tu potřebujeme. Rychlou reakci i od ostatních uživatelů. Jak ve formě toho, že nahlásí špatné téma, tak i ve formě doplnění odkazů na již existující a následné upozornění některého z modů. Prostě si myslím, že když se tohle naučí používat deset dvacet lidí. Tak se ta reakce moderátorů zrychlí a vyřeší se tím spousta věcí takřka okamžitě. Protože prostě nebudeme muset pročítat všechno a hledat chyby, ale už budemě vědět přesně kde ty chyby hledat.pavel68 píše:Klíííd - už jsem zase zpátkyNero píše:Ach jo, Pavle, já myslel, že jen malé děti se uráží na otráveně ochází pryč, když s nimi někdo nesouhlasí...![]()
Takže vlastně s ničím nepohneme nikam - to je nedobře
elektricke-kytary/kytara-pro-pokrocilej ... 20288.html
Naprosto typický příklad