Zdarec, mam hlavu Line 6 Spider II HD ( 2 x 75 W ) a k tomu reprobox domácí výroby, kde jsou osazeny 2 starší repráky ( po 50 W ), který bych chtěl vyměnit. Moc se nevyznám, tak bych se chtěl zeptat, jaký by byly nejlepší, jestli s tím máte někdo zkušenosti, přemýšlel jsem o Celestion Vintage 30 nebo CELESTION CLASSIC G12T-75. Jsou tam dva vstupy, každej reprak je zapojenej zvlášt a na hlavě je 75 W 8 ohm na každým vstupu. Můžu tam dát i silnější repro než 75 W ? a kolik musí mít každej rperák ohmu, abych nic neposral ? Hraju crust, punk hardcore neco mezi tím. Tak díky mooc za radu, jestli budete někdo vědět.
Zatím.
jaký repro k Line 6 Spider II HD
Pravidla fóra
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Určitě celestiony, ale spíš ty HOT, pravděpodobně budeš na Line6 hrát spíš hardcore, metal, nebo alespoň punk či rock... ty Vintage jsou spíš na klasik rock zvuk...
já osobně bych radil tyhle:
http://eshop.kytary.cz/CELESTION-ORIGIN ... boxy:0:1:0
budeš mít 200W reprobox
jo jsou 8mi Ohmové, tak bacha na výslednou impedanci.. nvm jestli Line6 umí 4, 8 i 16 ohmů, pak by to bylo jedno jak je zapojíš
já osobně bych radil tyhle:
http://eshop.kytary.cz/CELESTION-ORIGIN ... boxy:0:1:0
budeš mít 200W reprobox
jo jsou 8mi Ohmové, tak bacha na výslednou impedanci.. nvm jestli Line6 umí 4, 8 i 16 ohmů, pak by to bylo jedno jak je zapojíš
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy