Šum při nastavení tónové clony
Pravidla fóra
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Šum při nastavení tónové clony
Zdravim, na mym stratovi, když poladim tónovou clonu(ať už jednu nebo druhou), tak to začne šumět když se nedotýkám strun. Nedá se to vyřešit napájenim třeba nějakýho kondíku nebo tak?? díky moc
Naposledy upravil(a) Dark Axel dne 12.07.2010 12:40, celkem upraveno 1 x.
Důvod: DA: přesunuto do správné sekce
Důvod: DA: přesunuto do správné sekce
Re: Šum při nastavení tónové clony
to je IMHO naprosto normální šum umocněnej SC snímačema, mě to dělá kytara taky ale díky HB v menší míře
edit: tohle téma patří IMHO spíš do snímačů a hradware
edit: tohle téma patří IMHO spíš do snímačů a hradware
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
Clona dokáže po zatažení brum částečně eliminovat. Je to úplně normální věc.
To, že se brum/šum zvýší po sundání ruky ze strun, se většinou svádí na špatné zemění kobylky, takže jestli ti přijde, že ti to rámusí moc, zkus začít tam.
A jinak tohle téma patří sem.
To, že se brum/šum zvýší po sundání ruky ze strun, se většinou svádí na špatné zemění kobylky, takže jestli ti přijde, že ti to rámusí moc, zkus začít tam.
A jinak tohle téma patří sem.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
-
woro90-1
Bummer: Brum ne, jen šum. Brum má frekvenci 50Hz, tak nízké frekvence ti tónovka moc oříznout nemůže.
Já vím, je to divný a teoreticky blbost. Jenže u mě to tak fakt funguje.woro90-1 píše:Bummer: Brum ne, jen šum. Brum má frekvenci 50Hz, tak nízké frekvence ti tónovka moc oříznout nemůže.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Mám podobný problém.
Kombo Marshall MS2 (takové to kapsové) a kytara Ibanez EX370 se 2 humbuckerama a jedním singlem.
Normálně vezmu kabel, není to spešl na kytary. Je to sestavené s drátu na sluchátka Nokia a na obou koncích jsou 3.5 Jacky napojené na 6.3 Jacky. Když to všechno zapojím, tak když se mi ruka přiblíží ke strunám, začne kombo šumět. Myslíte, že to bude tím kabelem? Je to teď udělané na rychlo, taková nouzovka, ale v týdnu koupím kabel nový.
Kombo Marshall MS2 (takové to kapsové) a kytara Ibanez EX370 se 2 humbuckerama a jedním singlem.
Normálně vezmu kabel, není to spešl na kytary. Je to sestavené s drátu na sluchátka Nokia a na obou koncích jsou 3.5 Jacky napojené na 6.3 Jacky. Když to všechno zapojím, tak když se mi ruka přiblíží ke strunám, začne kombo šumět. Myslíte, že to bude tím kabelem? Je to teď udělané na rychlo, taková nouzovka, ale v týdnu koupím kabel nový.