PAISTE PST5

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
tom.batoh

PAISTE PST5

Příspěvek od tom.batoh »

Zdravím, chtěl bych si pořídit kompletně nové činely a Paiste PST 5 mi připadá tou správnou volbou, protože je to moje cenová kategorie a mají dobrý zvuk , který mám odzkoušený. Tak se zeptal jestli mi je schvalujete jakož to odborníci. :D
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Re: PAISTE PST5

Příspěvek od Monikad »

tom.batoh píše:Zdravím, chtěl bych si pořídit kompletně nové činely a Paiste PST 5 mi připadá tou správnou volbou, protože je to moje cenová kategorie a mají dobrý zvuk , který mám odzkoušený. Tak se zeptal jestli mi je schvalujete jakož to odborníci. :D
V rámci své kategorie plechů to opravdu není tak zlá volba! :wink:
Já bych na tvém místě v té kategorii sáhla třeba i k SABIAN B8 nebo výše s cenou B8PRO.... ale to jen pro moj averzi k té švýcarské firmě......nicméně bez předsudků a objektivně: Slušná volba v rámci té cenové kategorie. :!:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
tom.batoh

Příspěvek od tom.batoh »

To je pravda jsou z kvalitního materiálu ze kterého jsou vyrobeny legendární činely PAISTE 2002 nebo PAISTE Alpha a ty jsou hodně cenově jinde.
Tady je ještě odkaz: http://www.audiotek.cz/ATK/show.asp?cat ... =3&lang=cz
pehve

Příspěvek od pehve »

nejde o matroš ale o zpracování. Chlubit se čímkoli že je ze stejnýho materiálu jak legenda je scestný. Osmičkovej bronz je pro paisty prostě typickej.

Jinak já bych šel do turků protože za ty love budeš mít vyšší řadu a hlavně to bude ruční poctivý zpracování. Žádnej plech ale lití- zvony se taky nestáčí z plechu. Turci jsou dvacítka bronz.
Nejdůležitější je ale zvuk a ten si musíš vybrat sám.
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“