John Frusciante
-
Funky_Train
Re: John Frusciante
Vydal již druhou desku kterou nahrál společně s Omarem Rodriguezem Lopézem z The Mars Volta. Je zdarma ke stáhnutí, akorát nevím jestli se zde může dávat odkaz 
-
BUDAJ-31
tiez v poslednych dnoch vydal John trinastu piesen do albumu The Empyreman s nazvom Here Air
-
Funky_Train
Tu vydal možná před měsícem, ale až teď nadávno je ke stažení na Itunes...myslím
Tohle se mi teda zatraceně líbí!
-
Funky_Train
Celé to jeho The Empyrean je suprové...
Tohle mě fakt položilo... Co dodat?
Hlava: Marshall JCM 900 Hi Gain Master s preampem od Rockwellu
Bedna: Kustom Quad A
cvičítko Peavey Rage 158
Kytara: BC Rich Mockingbird, stará Apollka, el. ak. Fender CD-160
http://bandzone.cz/fan/jakrystof
Bedna: Kustom Quad A
cvičítko Peavey Rage 158
Kytara: BC Rich Mockingbird, stará Apollka, el. ak. Fender CD-160
http://bandzone.cz/fan/jakrystof
-
Funky_Train
3:50 - 5:37
Neuvěřitelný
-
Funky_Train
Co na to říkáte?=)
Nevíte co teď Frusciante dělá? Bude nějaká nová deska? Přijde mi, jako by se po něm slehla zem.
Pokud vím, tak na desce pracoval, ale momentálně je zase v nějaké té své typické náladě, kdy je zavřen u sebe v domě a odmítá se jakkoliv podílet na čemkoliv z čeho bude produkt. Takže těžko říci jak to s deskou bude.tele.kom píše:Nevíte co teď Frusciante dělá? Bude nějaká nová deska? Přijde mi, jako by se po něm slehla zem.
Nejde ani na zařazení Papriček do Rock'n'rollové síně slávy.
AHOJ.
-
Funky_Train
Na Invisible-movement.net(Neofiko stránka Johna) psali, že teď hrál kytaru na všech písničkách nového alba Psycho Tropical Ballet Pink od umělkyně/zpěvačky Swahili Blonde. Jinak vyšel rozhovor s Omarem Rodriguezem Lopezem( The Mars Volta) a ten říkal:
How is he [John Frusciante]? He had a lot of issues with drugs.
Omar Rodriguez-Lopez: Very good since he left the Chili Peppers. Recently he composed about 300 or 400 songs. People think he disappeared but it’s not like that. He doesn’t care about editing albums or playing live. We connect a lot.
John ví co dělá a rád si na jeho desku počkám, klidně i další dva roky=)
Jo a tady je jeho nejnovější počin, na kterém vypomáhal s kytarkou, písnička je na níže uvedeném linku
How is he [John Frusciante]? He had a lot of issues with drugs.
Omar Rodriguez-Lopez: Very good since he left the Chili Peppers. Recently he composed about 300 or 400 songs. People think he disappeared but it’s not like that. He doesn’t care about editing albums or playing live. We connect a lot.
John ví co dělá a rád si na jeho desku počkám, klidně i další dva roky=)
Jo a tady je jeho nejnovější počin, na kterém vypomáhal s kytarkou, písnička je na níže uvedeném linku
Kód: Vybrat vše
http://invisible-movement.net/2012/04/john-on-a-bigdoxx-ndt-trackRe: John Frusciante
Tak nová deska je už nějakou chvíli venku. Co na ní říkáte? Právě jí poslouchám poprvý a pro mě za ***** 
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
Já Fruscianteho naprosto zbožňuju, Empyreman a Curtains jsou jedny z mých nejoblíbenějších desek vůbec, ale to jakým směrem se teď vydal, jde nějak naprosto mimo mě. Pro mě to jsou prostě jen útržky, kousky.. nevím jak popsat, když se ve čtyřminutovém songu osmkrát změní naprosto od základů hlavní motiv. Kdybych nečetl jeho blog a neviděl sem, jak je s výsledkem spokojený, tak bych klidně řekl, že začal zase fetovat, protože mi to přijde fakt občas naprosto šílený. Každý hudebník se nějakým způsobem vyvíjí a je to dobře, jen mě prostě tahle jeho proměna zklamala. A neskutečně mě mrzí, že to říkám, protože sem se na jeho novou desku těšil jak na Vánoce.
Jo, je to zvláštní osoba. Ale vzhledem k tomu, že je to jedna z těch, kvůli které miluju kytary a hudbu vůbec, jsem ochotnej mu to prominout. 
btw na nového kytaristu RHCP (Joshe) si pořád nějak nemůžu zvyknout... nevím proč
btw na nového kytaristu RHCP (Joshe) si pořád nějak nemůžu zvyknout... nevím proč
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
John Frusciante - Greatest Hits [Full Album]
On je něco jako bůh. 
A studijní materiál:
A studijní materiál: