ZOOM - G-2

Pedály, multiefekty, procesory, ...
2cihly

Příspěvek od 2cihly »

Wohma píše:Ty prepinace tam jsou fakt problem, aspon jeden se pomrdal snad kazdymu, koho znam :) Ale treba u me stacilo jeden ten prepinac uvnitr podlozit papirkem a normalne fungoval, jak mel...
Vzhledem k tomu že to bylo v záruce a oprava tudíž zadarmo tak by bylo nelogické se v tom vrtat sám. A navíc v Hradci v Hudebním centru byla pani velm příjemná a vstřícná, takže s reklamací nebyl absolutně žádný problém. Jednou mám v plánu dopracovat se k tomu, že budu mít skromný pedalboard - kvákadlo, ladička, overdrive, nějakej chorus, možná delay. Toť vše. Ale zatím nemám jasno jakým směrem, resp. stylem se budu zaobírat tak ten mulťák je takový snadný řešení. V zábavový kapele potřebuju různý druhy skreslení, akustickej simulátor, prostě si to všechno odehrát sám, v rockový si vystačim s jednim skreslením (větším a menším), maximálně lehkej chorus, nebo lehce delay. Na koncertě to stejně musim stáhnout, protože si mě nahallí zvukař. Pro domácí cvičení je mulťák přímo výbornej (Zoom), páč má výstup na sluchadla takže se dá cvičit celou noc. Mám ho rok a půl a zatím si nemůžu stěžovat. Uvidíme jak se teď porovná s lampovým zesíkem. teda jestli se vůbec srovnaj.
- Squier strat + R.M. Pickups
- nějaký krabičky
- Laney LC30R
karbo

Příspěvek od karbo »

Wohma píše:Ty prepinace tam jsou fakt problem, aspon jeden se pomrdal snad kazdymu, koho znam :) Ale treba u me stacilo jeden ten prepinac uvnitr podlozit papirkem a normalne fungoval, jak mel...
No to ti moc dlouho nevydrží... kdyžs to měl už otevřený, měls tam radši buďto napájet nový miniswithe nebo jak sem to udělal já, hodit tam klasický kovový footswitchový přepínače... a je pokoj.
Squier by Fender Telecaster 82
ZOOM G2.1u
Peavey Valveking 100 head
Marshall jcm900 lead 1960 box
Fender 0.11
Trsátka 1.5
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Vsak ja ten efekt taky davno nemam, pajet se mi to nechtelo... ;)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
marianguitar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marianguitar »

Je pradva, ze tie prepinace su achilova pata avsak na tony predanych multakov to zas nie je taka katastrofa. Poznam kopu ludi co ho pouzivaju uz dlhsie a prepinace im funguju v pohode. :wink:
Michalowic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michalowic »

Tak sem vcera nasel na netu starsi Zoom G-2 1.U za 2500, bohuzel byl teda uz prodanej, ale kdyz uz sem v tom byl, tak sem majitele vyzpovidal, jak je na tom s kvalitou zpracovani a zvuku. Prej zpracovani je na hodne vysoky pricce a poslal mi link na recenzi. Snad tu jeste nebyla...

http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes ... rpen~2006/
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Somnus Aeternus
Michalowic
Kontaktovat uživatele:

Takze...sry, ze oteviram tohle tema ale nekomu by se to mohlo hodit :)

Dneska mi G-2 prisel tak si s nim tady uz asi 4 hodiny v kuse hraju a parada. Nesumi, efekty sou fakt moc pekny atd. Akorat je teda trochu slozitejsi na nastaveni, ale jinak fakt doporucuju. Ma dokonce lepsi zvuk nez moje krabicka Boss DS-1 :wink:
marianguitar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marianguitar »

Michalowic píše:Takze...sry, ze oteviram tohle tema ale nekomu by se to mohlo hodit :)

Dneska mi G-2 prisel tak si s nim tady uz asi 4 hodiny v kuse hraju a parada. Nesumi, efekty sou fakt moc pekny atd. Akorat je teda trochu slozitejsi na nastaveni, ale jinak fakt doporucuju. Ma dokonce lepsi zvuk nez moje krabicka Boss DS-1 :wink:
Neblazni, zlozitejsie na ovladanie a nadstavenie? Ved to ma totalne jednoduche intuitivne ovladanie! Asi si predtym nemal ziaden multiefekt, inak by si ocenil aj fakt jednoduche nastavovanie a ovladanie. Staci sa trochu orientovat v architekture retazca, co tiez nie je vobec zlozite. :wink:
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Presne tak, ovladani na G2ce je rekl bych dost intuitivni... Drtiva vetsina se da nastavit bez manualu a zbytek clovek vycte. U nekterych multaku cloveku nepomuze ani 3. cteni manualu :)
Somnus Aeternus
Michalowic
Kontaktovat uživatele:

No me spsi chvili trvalo nez sem prisel na to co a jak zmenit, je to asi o zvyku, ted uz nemam problem, ale nez sem prisel na to jak vubec zmenit nastaveni efektu tak mi to chvili trvalo..
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“