Harlej - Zemětřesení
Pravidla fóra
Harlej - Zemětřesení
Čau, našel by se tu někdo ochotnej kdo by mi ztaboval to vybrnkávání co je skoro při celé písničce a i tó krátký sólo(nejlépe kdyby obojí bylo v guitar pro).Potřeboval bych to do čtvrtka. - - CENZURA - -.Děkuji
http://www.youtube.com/watch?v=hd35IN6OiPQ
http://www.youtube.com/watch?v=hd35IN6OiPQ
Naposledy upravil(a) Wohma dne 13.07.2010 12:51, celkem upraveno 3 x.
Důvod: Poruseni pravidel
Důvod: Poruseni pravidel
Re: Harlej - Zemětřesení
Tohle neni warez forum, sireni cehokoli pod ochranou autorskeho prava tu nepodporujeme. Doporucuji prostudovat pravidla, pri opakovanem poruseni muze prijit trest.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Tim, že žádá vytabování, porušuje pravidla (resp. autorská práva)? Nebo se to vztahovalo k něčemu jinému?Wohma píše:Tohle neni warez forum, sireni cehokoli pod ochranou autorskeho prava tu nepodporujeme. Doporucuji prostudovat pravidla, pri opakovanem poruseni muze prijit trest.
Ti z vás, kteří nebyli na Rockových Kurzech, udělali velikou chybu.. 
To se vztahovalo k tomu, co Wohma zcenzuroval... tzn teď už tam nic závadného není
Dobře, já jen abych v tom měl jasnoSadam.S píše:To se vztahovalo k tomu, co Wohma zcenzuroval... tzn teď už tam nic závadného není
Presne tak, inkriminovanou vetu jsem zamenil za - - CENZURA - -, doufal jsem, ze to bude jasne 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
A vy si snad nestahujete písničky, data atd. z internetu to se taky nesmí.Táhněte si teda koupit originálku ne nebo jste všichni takový, že všechno kupujete origo než by jste to strčili do něčeho užitečnějšího.Tak se tedy omlouvám, chtěl jsem jenom, aby byl větší zájem.Ale to ty co to tu vedou jistě nepochopí.
ata píše:A vy si snad nestahujete písničky, data atd. z internetu to se taky nesmí.Táhněte si teda koupit originálku ne nebo jste všichni takový, že všechno kupujete origo než by jste to strčili do něčeho užitečnějšího.Tak se tedy omlouvám, chtěl jsem jenom, aby byl větší zájem.Ale to ty co to tu vedou jistě nepochopí.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Slyšel si něco o autorských právech? Pokud ne, tak si to dostuduj. Na tomto fóru je výslovně zakázáno jakkoli propagovat a šířit warez a programů či jiných věcí pod ochranou autorského práva. Už i kvůli tomu, že je tzo dle našeho právního řádu trestné. Duševní vlastnictví je pořád vlastnictví a krádež programu je to samé jako krádež nějaké věci.ata píše:A vy si snad nestahujete písničky, data atd. z internetu to se taky nesmí.Táhněte si teda koupit originálku ne nebo jste všichni takový, že všechno kupujete origo než by jste to strčili do něčeho užitečnějšího.Tak se tedy omlouvám, chtěl jsem jenom, aby byl větší zájem.Ale to ty co to tu vedou jistě nepochopí.
A pokud jde o stahování písniček, to je zde zcela irelevantní.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
A ty táhni vychladnout a pak se zamysli nad tím, cos napsalata píše:Táhněte si teda koupit originálku ne nebo jste všichni takový, že všechno kupujete origo než by jste to strčili do něčeho užitečnějšího.
Já jsem si po prvním přečtení myslel, že tabováním se porušují autorská práva (což mi přišlo jako blbost) a pak mi došlo, že se to bude vztahovat k té cenzuře. Teď už mi je i jasný, o co šlo
. Samozřejmě, že stahováním se autorská práva porušují a je to i "trestné", ale nebudeme si zde nic nalhávat.. Upřímně - kdo z nás má poctivě všechny placené programy koupené? (Popř. další věci).
Njn, tak tady se neřeší to, jestli máš stahovat, nebo ne, ale že to nemáš nabízet/požadovat na fóru, který svým zaměřením rozhodně do warezu nepatří... ale OT jak svině...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Jste dost OT. Vraťte se k diskuzi, nebo thread zamknu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008