nová kytara do 4 000 Kč

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Ctibi

nová kytara do 4 000 Kč

Příspěvek od Ctibi »

Ahoj. Hrál jsem 7 let na akustiku a ted chci začit i na elektrickou, tak jestli by jste mi mohli dát nejaké typy :? Chtěl bych hrát spíš rock a pop. Trochu jsem se porozhlédnul a docela se mi zamlouvaly tyto kytary. http://kytary.cz/squier-bullet-strat/HN001105/ a tato: http://kytary.cz/tenson-california-st/HN089541/ Co jim říkáte??? Máte s nimi někdo zkušenosti??? :?:
Holajs

Re: nová kytara do 4 000 Kč

Příspěvek od Holajs »

kup si toho squiera. jinak za ty stejny penize jsem prodaval na bazaru squier standart (7500) ale je to dlouho uz, takze zkus taky projit bazar

edit: neco takovyho hledej http://hudebnibazar.cz/formular.php?ID= ... rder=datum
Fender strat FAT (1xHB Seymour Duncan TB-4 JeffBeck, 2xSC) Marshall JCM2000 TSL602, Boss OD-2,TU-3, Orange AD5
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Na rock bych doporučil spíše něco s alespoň jedním HB.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

mtmccox píše:Na rock bych doporučil spíše něco s alespoň jedním HB.
Není podmínkou. Rock neznamená gain naplno, na AC/DC také nepotřebuješ moc zkreslení.
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

woro90-1 píše:Není podmínkou. Rock neznamená gain naplno, na AC/DC také nepotřebuješ moc zkreslení.
Není podmínkou, ale je výhodou.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

DL píše:
woro90-1 píše:Není podmínkou. Rock neznamená gain naplno, na AC/DC také nepotřebuješ moc zkreslení.
Jak v čem. Já bych se kobylkového singlu nevzdal. Na metal se ale moc nehodí. Rozhodování co ke kobylce by mělo být založené na představě o zvuku, ne na tom, co má v oblibě víc lidí.
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

woro90-1 píše:
DL píše:
Jak v čem. Já bych se kobylkového singlu nevzdal. Na metal se ale moc nehodí. Rozhodování co ke kobylce by mělo být založené na představě o zvuku, ne na tom, co má v oblibě víc lidí.
Indeed, taky se mi singl u kobylky líbí ...
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Spíš bych se u takhle levný kytary bál brumu, šumu a podobnýho svinstva
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Sadam.S píše:Spíš bych se u takhle levný kytary bál brumu, šumu a podobnýho svinstva
Ten sajrajt leze stejný z levné i drahé kytary, pokud ta levná není tak levná proto, že jí dělal elektriku někdo kdo neumí zapojit pár drátů podle obrázku.
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

woro90-1 píše:Ten sajrajt leze stejný z levné i drahé kytary, pokud ta levná není tak levná proto, že jí dělal elektriku někdo kdo neumí zapojit pár drátů podle obrázku.
takže jsem jenom naivní, když věřím všem těm speciálním "noiseless" singlům? :oops: :shock:
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Sadam.S píše:
woro90-1 píše:Ten sajrajt leze stejný z levné i drahé kytary, pokud ta levná není tak levná proto, že jí dělal elektriku někdo kdo neumí zapojit pár drátů podle obrázku.
takže jsem jenom naivní, když věřím všem těm speciálním "noiseless" singlům? :oops: :shock:
To ne, jen nemáš dost informací pokud věříš druhé části názvu. Noiseless singly totiž nejsou singly :wink: Mají parazitní cívku, která omezuje chytání toho svinstva.
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

woro90-1 píše:To ne, jen nemáš dost informací pokud věříš druhé části názvu. Noiseless singly totiž nejsou singly :wink: Mají parazitní cívku, která omezuje chytání toho svinstva.
a jak moc to likviduje "singlesound" ? :-O
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Sadam.S píše:a jak moc to likviduje "singlesound" ? :-O
Jak které :wink: Poměrně často ani nepoznáš že je tam cívka navíc. Ale už jsme hrozně OT.
Ctibi

Příspěvek od Ctibi »

hele. Kdyz tak brouzdam po internetu, tak jsem anrazil na tuhle kytaru. http://kytary.cz/squier-standard-stratocaster/HN021070/ sice je o 3000Kc drazsi nez jsem puvodne uvazoval, ale celkem se mi zamlouva. co vy na ni??? :? :mrgreen: jinak komba jsem vybral http://kytary.cz/crate-flex-wave-series-fw15r/HN096532/
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Ctibi: jak moc chceš ušetřit? Budu zanedlouho prodávat svůj crate, ale má menší chybičku (taky bude dost levně)... kdyžtak napiš soukromou zprávu ;)
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Co se týče toho strata, mrkni na tohle: trziste/p-jackson-dk2-a-squier-standard ... 20116.html Zkus jestli ho ještě má, tyhle kytary podle mě nemá smysl kupovat nové. A na stratu vypadá každý škrábanec dobře, takže i kdyby nebyl naleštěný... :D
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“