Struny
Pravidla fóra
Re: Struny
Zkoušel jsem silikonový olej a Fast Fret a obojí bylo k ničemu. Lehce to pomohlo, aby struny pár minut lépe klouzaly, ale to je vše.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- zyglrox
- last.fm: http://www.last.fm/user/Endrue
- Bandzone: https://bandzone.cz/pohodadrez
já mám hybrid 9 - 50
ale zvažuju 10, ale nevim, jestli půjdou struny vytahovat tak jako u 9
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
No já jedinou zkušenost mám s přípravkem od Dunlopa nevím přesné jméno a také to není nijak velká zkušensot, ale příjde mi, že spíš po nanesení mě zrezlyBummer píše:Zkoušel jsem silikonový olej a Fast Fret a obojí bylo k ničemu. Lehce to pomohlo, aby struny pár minut lépe klouzaly, ale to je vše.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Vytahovat jdou určitě jen potřebuješ trochu více síly, ale z 9 na 10 není velkej skok, takže bych se toho nebál. Já jsem hrál 2 roky na 9tky a pak jsem přeskočil na 11zyglrox píše:já mám hybrid 9 - 50
Zkoušel někdo na elektrickou kytary hodit struny určené pro akustickou kytaru (westernovou)? Myslím tím ty kovové (bronzové). Já jsem to teď zkusil a hraje se mi na nich líp a zvuk mají skoro stejný.
hmm, taky mne vždyck zajímalo jaký to bude, když na elektriku dám struny určené pro akustikuspeed8 píše:Zkoušel někdo na elektrickou kytary hodit struny určené pro akustickou kytaru (westernovou)? Myslím tím ty kovové (bronzové). Já jsem to teď zkusil a hraje se mi na nich líp a zvuk mají skoro stejný.
Čau, nevíte o nějakých strunách na akustiku co nemaj ovinutý géčko? díky
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- ...EDGE...
No..devitky, a mozna se delaji i nejake specialni sady, ale obvykle to neni. Mimochodem ty uz mas akustiku?
no tamtu se podařilo tátovi spravit, takže ještě celkem hraje
neboj já ti napíšu až pojedu pro novou
jinak teda devítky mám no, ale myslel jsem konkrétně značku nebo typ, vždycky jsem viděl jen ovinutý...
jinak teda devítky mám no, ale myslel jsem konkrétně značku nebo typ, vždycky jsem viděl jen ovinutý...
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
ted jsem natahl po nekolika letech ernie ball 10-52. samozrejme se konal do jiste miry standardni niklovy prujem bezny u teto znacky (mensi tvrdost nez sady jinych znacek o stejnem oznaceni, po natazeni zni jako "zajete" struny = zvoni min nez ostatni) ale jinak celkovy dojem nebyl az tak spatny jak jsem cekal; koupil jsem je vicemene z nouze protoze v mistnich kramech nebylo nic jineho a ze znacek dunlop a yamaha se mi dela fyzicky spatne jen co je spatrim ve vitrine.
takze kdo chce cool obal, 10-52 ktere jsou o trochu silnejsi (=maji trochu vetsi tah) nez 9-42 beznych znacek a nechce aby mu struny po natazeni zvonily - toto je produkt pro Vas
bacha na intonaci, nebyla uplne solidni (mam kytaru serizenou na regulerni 10-52, ne ten jejich pofiderni hybrid).
takze kdo chce cool obal, 10-52 ktere jsou o trochu silnejsi (=maji trochu vetsi tah) nez 9-42 beznych znacek a nechce aby mu struny po natazeni zvonily - toto je produkt pro Vas
bacha na intonaci, nebyla uplne solidni (mam kytaru serizenou na regulerni 10-52, ne ten jejich pofiderni hybrid).
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
- ...EDGE...
Jop, Dadarka jsou asi jedine na co ted prijdu..