Metronom, drum computer do efektové smyčky

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Teorge

Metronom, drum computer do efektové smyčky

Příspěvek od Teorge »

Můžete mi pls doporučit nějaký drum computer/metronom, který by šel do smyčky? Učitel používá Zoom G2.1u, ale on zároveň používá jeho zkreslení a tak mě zajímá, jestli by to nedělalo ve smyčce problémy. Nebo jestli má někdo nějaký metronom/drum computer ve smyčce vyzkoušený.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Metronom, drum computer do efektové smyčky

Příspěvek od Nero »

Ty Zoomy G (minimálně vyšší verze, ale i tahle by měla) ve smyčce fungují v pohodě.

Pokud chceš toho bubeníka zapojovat so smyčky, tak je nejlepší jít cestou nějakých multiefektů se zabudovaným bubeníkem. Ty drum machine určený jen na bubnování většinou takhle zapojit nejde, nebo pokud ano, tak jsou drahé. Kdyby tě zajímaly nějaké konkrétní, docela slušné jsou Boss DR nebo Alesis SR.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Tak jsem vyzkoušel v té smyčce Zoom G2 a hraje to dobře. Jen mi zmizela z bazaru výhodná nabídka, kterou jsem tam viděl. Ale teď bych možná mohl mít rozumě boss DR-880. Jen nevím, co bych k němu ještě potřeboval koupit a kolik by mě to stálo, abych to i slyšel. Přijde mi pro mě jako lepší (pokud bych pochopil jak tam dostat bubny přes USB, aby mi to hrálo doprovod z nějaké písničky)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Tak to DR by bylo optimální zapojit do komba přes Aux-In, kdybys ho měl. Pak je možnost to samozřejmě zvučit nějak separátně přes PC nebo repobedny.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“