On nebyl nejhorší, líbí se mi jak na nějakým koncertu zpíval seek and destroyVarach píše:ultra violonce - máš recht, ale myslím, že Joey myslel Newsteda
Metallica
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Re: Metallica
- ultra-violence
To je fuk, ten byl taky v nejlepší formě!Varach píše:ultra violonce - máš recht, ale myslím, že Joey myslel Newsteda
Nevycerpa te, kdyz jdes prilis rychle, ale to, ze jdes prilis pomalu a zacinas se nudit." Cliff Burton
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Ano to je přesně to co jsem měl na mysli
Perfektní video 
-
dfleischer
no řek bych že Kirk si to tam dává líp jak Mr. Monkey 
Já právé naopak
On moc tak vysoce bručí Kirk, on nikdy nebyl nadaný na zpěv 
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
No ale co si budem povídat, jak mu pracujou hlasivky je snad skoro všem jedno. Hlavně jak mu pracujou prstyJoey01 píše:Já právé naopakOn moc tak vysoce bručí Kirk, on nikdy nebyl nadaný na zpěv
-
dfleischer
a ty si jako jeho ex nebo co??Wocass píše: Hlavně jak mu pracujou prstyA stěma on problém nemá.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
TAk na tohle se dá říct jen, že jsi vůldfleischer píše:a ty si jako jeho ex nebo co??Wocass píše: Hlavně jak mu pracujou prstyA stěma on problém nemá.
![]()
![]()
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Tak u toho jsem se chytl s blaženým úsměvem na tváři... dokonalé
-
dfleischer
nádhera,dokonalé
Nemáte zač
IMHO nejlepší moment celé DM tour. Položil bych život za to, abych mohl ten song viděl a slyšel naživo.
James - nejen on, ale na něm ten song stojí - zvládl ten song naprosto fantasticky, jak hlasově, tak kytarově. A Kirkovo sólo - nejvíc moment jak shodí z malíčku ten "slider" - sakra jak se tomu nadává?
IMHO nejlepší moment celé DM tour. Položil bych život za to, abych mohl ten song viděl a slyšel naživo.
James - nejen on, ale na něm ten song stojí - zvládl ten song naprosto fantasticky, jak hlasově, tak kytarově. A Kirkovo sólo - nejvíc moment jak shodí z malíčku ten "slider" - sakra jak se tomu nadává?
Ja nevim...mě se zdá, že se v těch klidnejch, pomalejch pasážích James trochu trápí...Ale jinak s tím jak Kirk zahodí ten krám souhlas..Prostě Metal up your assr0nn!e píše:Nemáte zač![]()
Kdykoliv to sólo hraju, tak jsem úplně někde jinde, vlastně celý song
Zahodí slider a technik se může posrat
A to sólo mám nejradši buď z S and M anebo studiové.
6:50
Zajímavý začátek
6:50
Zajímavý začátek
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
No technik se mue posrat pac technik nechce dostat padaka za to ze pak nekdo z kapely po nem uklouzne

Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
Tak na to teda hledím s otevřenou hubou...
Metallica - Pár fakt povedených písniček ale jinak nic moc ... a St. Anger je strašný!! ale má dobrý zvuk ... ale