kombo nebo kombo?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
brazdil.radek
Kontaktovat uživatele:

kombo nebo kombo?

Příspěvek od brazdil.radek »

Nazdar, potřebuju poradit. Mám od známýho nabídku na kombo, hrával na basovou kytaru. Já budu mít ale sólovku, není rozdíl mezi kombem na basovku a sólovku?
venca.k

Příspěvek od venca.k »

je, se solovkou muzes hrat na basovy kombo, ale ne hrat s basou na kombo na elektriku. Ale jestli budes hrat na basovy kombo, bude to mit jinej zvuk, do toho bych nesel.
Naposledy upravil(a) venca.k dne 22.08.2007 20:45, celkem upraveno 1 x.
Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

jasně že je, na solovku to bdue asi kytarové ne? A na basu bude basové...to je logické...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
madmax
Bandzone: http://bandzone.cz/tv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od madmax »

řek bych že to bude docela zahuhňaný na tu sólovku, taky bych se na to vykašlal
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

:shock:
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasta_blasta »

Skiner píše::shock:

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

rasta_blasta píše:
Skiner píše::shock:

..plnohodnotny prispevky :lol: :lol:

.. takhle da se na to hrat, nebude to znit nejhur, ale zazraky necekej ;) , pokud ti to nabizi nejak levne nebo snad zadara, proc ne, ale jinac se na ta asi fakt vybodni... neni to ono.
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair
Alternative Metal
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

rozhodně to vůbec není zahuhlaný. Hrál jsem s kytarou a v-twinem na basový kombo Fender rumble 100 a bylo to naprosto vynikající! dokonce čistý zvuk samotnýho komba se mi líbil víc, než u v-twina. a taky na kytarový aparáty jde hrát samozřejmě s basou, ale musí být dostatečný výkon, hlavně lampový aparáty - spousta basáků hraje na 100W lampový hlavy pro kytaru - vyprávěl mi pan Faiereisl, že na jednom koncertě viděl hrát basáka na jeho hlavu ESH raptor, což je jeho nej. model:D
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
venca.k

Příspěvek od venca.k »

Maples píše:rozhodně to vůbec není zahuhlaný. Hrál jsem s kytarou a v-twinem na basový kombo Fender rumble 100 a bylo to naprosto vynikající! dokonce čistý zvuk samotnýho komba se mi líbil víc, než u v-twina. a taky na kytarový aparáty jde hrát samozřejmě s basou, ale musí být dostatečný výkon, hlavně lampový aparáty - spousta basáků hraje na 100W lampový hlavy pro kytaru - vyprávěl mi pan Faiereisl, že na jednom koncertě viděl hrát basáka na jeho hlavu ESH raptor, což je jeho nej. model:D
Pozor- jde hrat na kytarovy hlavy, ale ne na kytarovy kombo. Kytarovy repraky jsou konstrukci uplne jiny. Basak ma pevnejsi zaves membrany, vetsi Xmax, a vetsinou i vetsi vykon. Kdybys hral s basou na kytarovy repraky nahlas, tak vylitnou ze zavesu( vlastni zkusenost)
Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

Stačí vyměnit repro. Ten zesilovač má větší rozsah frekvencí (bass,mid,tre a třeba 5ti pásmový eq), takže bezproblému se dá nastavit kytara. To repro je nutnost vyměnit .... osobně mám záložní kombo basový s kytarovým reprákem PAudio a nepoznáte, že to je basový zesilovač
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

aha, pardon, proto hrajou na hlavy se svejma boxama:) dobře, dík§
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“