Bláznova ukolébavka
Pravidla fóra
Bláznova ukolébavka
Zdravim chci se zeptat na kytaru začínám. Když je třeba tato písnička u které znám akordy a hraje se pouze vybrnkáváním jako třeba tady http://www.youtube.com/watch?v=UQvrW4v5DK8. Nebo jakým rytmem to hrát? nahoru nahoru dolů dolů nahoru dolů? Blbej dotaz ale lepší se ptát ne? Díky za odpověd.
-
arcilucifer
Re: Bláznova ukolébavka
zazpivej si ji a musis na to prijit snad jednodusi pisnicka uz neexistuje.a kdyz ti to nepude tak si ji zpivej porad dokola ,houpej se do rytmu,rozhejbej ruce,az se do toho dostanes o to to budes mit lehci az budes chtit hrat neco jinyho,
zadny nahoru dolu dolu nahoru.
proste zpivej
nahlas a ten rytmus musis chytit
zadny nahoru dolu dolu nahoru.
proste zpivej
Obyčejnej valčík - um ta ta,um ta taBlinkbass píše:Zdravim chci se zeptat na kytaru začínám. Když je třeba tato písnička u které znám akordy a hraje se pouze vybrnkáváním jako třeba tady http://www.youtube.com/watch?v=UQvrW4v5DK8. Nebo jakým rytmem to hrát? nahoru nahoru dolů dolů nahoru dolů? Blbej dotaz ale lepší se ptát ne? Díky za odpověd.
Pochopí i naprostej Umtata
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Ale je fakt, že ten chlapík to hraje zajímavě 
Můžeš to zahrát timhle vybrnkávánim
pavel68 píše:
Obyčejnej valčík - um ta ta,um ta ta![]()
Pochopí i naprostej Umtata
A já bych to přirozeně zahrál jinak - TÁ TADY DADY, TÁ TADY DADY
(A=downstroke, Y=upstroke)
Ale to je myslím na fantazii každého, a možnosti jsou takřka neomezené..
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
-
woro90-1
Taky mi to přijde vhodnější, ačkoli já bych tuhle písničku vytáhl v momentě kdy bych ovlivněn alkoholem ztratil trsátko, a dal si ji prsty, v rozkladech P-2-3-2-3-1.mtmccox píše:A já bych to přirozeně zahrál jinak - TÁ TADY DADY, TÁ TADY DADY
(A=downstroke, Y=upstroke)
Ale to je myslím na fantazii každého, a možnosti jsou takřka neomezené..
to je zajímavý, original sem neposlal nikdo.
myslim že bych to hrál přesně jak on, připadá mi to nejlehčí
myslim že bych to hrál přesně jak on, připadá mi to nejlehčí
To je jednoduchý, protože nikdo neví, kdo je autor a kdo to zpívá. Abych pravdu řekl, taky bych si asi nevzpomněl - musel bych projet jednotlivá videa, abych poznal originál.pehve píše:to je zajímavý, original sem neposlal nikdo.
Máš to napsaný v popisu hned u prvního videaJester píše:To je jednoduchý, protože nikdo neví, kdo je autor a kdo to zpívá. Abych pravdu řekl, taky bych si asi nevzpomněl - musel bych projet jednotlivá videa, abych poznal originál.pehve píše:to je zajímavý, original sem neposlal nikdo.
To bych si na ten odkaz musel prvně kliknout.Sadam.S píše: Máš to napsaný v popisu hned u prvního videa
-
charliealpha
Kdysi dávno, v prvním půlroce hraní na kytaru, jsem tuhle pecku vybalil u táboráku. A po skončení se ke mně naklonil zkušenější hudebník a řekl: "Pěkný, ale příště to zkus zahrát na tři doby." A tak jsem poprvé zjistil, že nejen čtyřmi dobami živ je kytarista 
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Notoricky známý a nevíš kdo to zpívá?Jester píše:To bych si na ten odkaz musel prvně kliknout.Sadam.S píše: Máš to napsaný v popisu hned u prvního videaAle proč si klikat na něco tak notoricky známého, že.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Napíšu ti tady z fleku 10 songů který určitě znáš a nebudeš tušit kdo je hraje ...Fade píše: Notoricky známý a nevíš kdo to zpívá?
To se přece nijak nevylučuje, ne?
Tenhle problém mám doteď s countryovkou Mama said od Metallicy. Nějak ten rytmus nejsem schopnej uchopit.Kdysi dávno, v prvním půlroce hraní na kytaru, jsem tuhle pecku vybalil u táboráku. A po skončení se ke mně naklonil zkušenější hudebník a řekl: "Pěkný, ale příště to zkus zahrát na tři doby."
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
Stáhni si GP taby, z těch se to dá celkem vychytatGobak píše:Tenhle problém mám doteď s countryovkou Mama said od Metallicy. Nějak ten rytmus nejsem schopnej uchopit.
jo, to jsem kdysi hrál... počkej, půjdu to naposlouchat, třeba si zase vzpomenuGobak píše:Tenhle problém mám doteď s countryovkou Mama said od Metallicy. Nějak ten rytmus nejsem schopnej uchopit.Kdysi dávno, v prvním půlroce hraní na kytaru, jsem tuhle pecku vybalil u táboráku. A po skončení se ke mně naklonil zkušenější hudebník a řekl: "Pěkný, ale příště to zkus zahrát na tři doby."
EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=QWtCLr2CE9Q tady se to dá dobře naposlouchat
EDIT2: Už to skoro mám... už jenom, jak to zapsat...
Naposledy upravil(a) Pikus dne 20.07.2010 14:12, celkem upraveno 1 x.
Je tam past u toho Ami ve sloce... nic složitého, ale přesto past.
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...