O jaky model kytary jde? (Epiphone)
Pravidla fóra
O jaky model kytary jde? (Epiphone)
chtel sem se zeptat, co je to za model, samozrejme myslim ze by to mel byt Epiphone Les Paul Special ale Epiphone vyrabi jen Special II. Rozdil je v tom ze Special II ma u ty ladici mechaniky napsany Special II, ale tendle má misto toho Gibson.
Naposledy upravil(a) Wohma dne 17.07.2010 19:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod: NADPIS! Priste prosim pouzit hlavu a pak az prsty
Důvod: NADPIS! Priste prosim pouzit hlavu a pak az prsty
Re: O jaky model kytary jde? (Epiphone)
1. Priste laskave pojmenuj thread nejak inteligentneji, nazev "kdo vi odpovi" je naprosty nesmysl.
2. Tebe opravdu nenapadlo, ze ta krytka je proste vymenena?
2. Tebe opravdu nenapadlo, ze ta krytka je proste vymenena?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
dobry omlouvam se moje chyba, no ta krytka me vazne nenapadla:D asi sem v tom hledal neco vic:D dik za odpoved
Jsou ty nápisy vážně na tmavším pozadí, že to vypadá jako nálepka nebo to je chyba fotky?
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Tyjo v poslední době ty kopie a padělky nějak frčí, tím jsem nemyslel, že je to kopie
No nicméně to opravdu bude nálepka, což je přinejmenším zajímavý.
huh, jestli uz se kopirujou i epiny, tak je to smutny 
Naposledy upravil(a) Smile dne 17.07.2010 20:42, celkem upraveno 1 x.
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Nevím o jakejejch padělcích mluvíte,nevím jak to maj modely special,ale standard od Epiphpne má tenhle nápis Gibson normálně,nebo aspoň dřív měl.I já ho na svý Epině mám.
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Tak já ani nemyslím, že by to měl být padělek a taky jsem to psal, ale ty nápisy jsou jaký jsou...
otázka zní jestli se má radovat, že má kopii speciálky nebo brečet
... bojim se, že to vyjde asi na stejno 
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Takovej napis Gibson na krytce regulace vyztuhy krku mivaly Epiny z Koreje... Ze je to fejk dost pochybuju, ale to by se muselo videt vice fotek (jo, i Epiny se fejkujou, i kdyz jsem sam nikdy nepochopil co z toho maj
)
no nevim jestli sou to nalepky, neni to moje fotka, koupil sem ju na inzerat, prijde mi zitra, tak dam jeste vedet. Ma to byt nejaky starsi model ta mechanika je menena. Bude to zajimavy 
To je ta za 1500?
tak to pak jo
za 1500 bych epinu nečekal, ale logo nehraje, uvidíš 
no uvidim,
PS: dobre ste me rozhodili:D
PS: dobre ste me rozhodili:D
Tady nejde o rozhazování, ale že člověk musí přemýšlet a zvlášť na bazaru, jak ríkám špatná být nemusí a hrát může dobře, ale epina to nejspíš nebude, a když se ti nebude líbit tak ji za stejnou cenu bezproblému prodáš 
maj tam byt vymeneny snimace od bacha, no uvidim pak napisu jak to dopadlo
-
woro90-1
Třeba Worovi, který by z ní nadělal fašírku a tu vylepšil modřínem a izolepou a hrál by na to punk bluesFlajtr píše:Tady nejde o rozhazování, ale že člověk musí přemýšlet a zvlášť na bazaru, jak ríkám špatná být nemusí a hrát může dobře, ale epina to nejspíš nebude, a když se ti nebude líbit tak ji za stejnou cenu bezproblému prodáš
Já taky koupil kejtru za 1800 a po pár investicích a plno práci FAKT HRAJEworo90-1 píše:Třeba Worovi, který by z ní nadělal fašírku a tu vylepšil modřínem a izolepou a hrál by na to punk bluesFlajtr píše:Tady nejde o rozhazování, ale že člověk musí přemýšlet a zvlášť na bazaru, jak ríkám špatná být nemusí a hrát může dobře, ale epina to nejspíš nebude, a když se ti nebude líbit tak ji za stejnou cenu bezproblému prodáš
Buď v klidu máš ještě starou dobrou specialku z koreje. Mám tu samou krytku a kytaru ještě, že sis nekoupil něco z té nové překližkové série. Za tu cenu jsi chybu neudělal. Napiš mi pak pls jak hraje s těmi jinýma snímači.(A padělek to fakt není):))GeniusM píše:chtel sem se zeptat, co je to za model, samozrejme myslim ze by to mel byt Epiphone Les Paul Special ale Epiphone vyrabi jen Special II. Rozdil je v tom ze Special II ma u ty ladici mechaniky napsany Special II, ale tendle má misto toho Gibson.
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5