Struny blues / jazzrock
Pravidla fóra
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Struny blues / jazzrock
Zdravim, narazil sem na kytarách na zvýhodněnou sestavu ... Jedny ty Daddaria nový poniklovaný a k toku Daddaria blues / jazzrock k tomu zdarma, obojí na elektriku. Docela zajímavá nabídka, ale tak nějak by mě zajímalo jestli na to mám nějak hledět že jsou na blues, nebo na to kašlat a doufat že budou hrát normálně? Jakej v tom může bejt rozdíl oproti normálním strunám?
Re: Struny blues / jazzrock
Pro mne jsou struny jako struny, sice jsou mezi různymi značkami cenové a tudíž kvalitativní rozdíly, ale tvrdit že tyto struny jsou na to a to a tamty jsou na to a to je blbost(můj názor). Jakékoli můžeš použít na co chceš.
já bych to viděl spíš na marketinkovej/reklamní tah
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak reklamní tak... spíš bych se podíval na tlouštku těch strun, použitý materiál, případně si dohledal info o jádru a ovinu strun. Pak by se možná našlo pár faktorů, které zaručí bluseovější zvuk.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- ...EDGE...
Jestli jsou niklove, muzou mit barevnejsi teplejsi zvuk, nic vic podle me;)
-
woro90-1
Otázka je, co je to bluesovější zvukNero píše:Tak reklamní tak... spíš bych se podíval na tlouštku těch strun, použitý materiál, případně si dohledal info o jádru a ovinu strun. Pak by se možná našlo pár faktorů, které zaručí bluseovější zvuk.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Souhlas, woro, souhlas... 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008