struny FENDER CD60-e

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Jester
Rádce

Re: struny FENDER CD60-e

Příspěvek od Jester »

miraslozil píše: To bude asi tím,že tam máš nové struny-ty vždycky víc zvoní,než staré a votom to je.
Není až tak úplně pravda, u akustických Elixírů jsem vždycky překvapený, že nové struny zní stejně jako ty staré. Vždycky když jsem dřív měnil struny (jiných značek než Elixir), tak byl rozdíl ve zvuku propastný (jak zněly nové vůči starým), teď mi to trochu chybí ...
Struny Elixir měním, že přestávají ladit a né že ztrácí zvuk.

Jinak u těch Martinek to tak je, tady máš samozřejmě pravdu.
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

No, relativne nedavno jsem daval nove Elixiry 80/20, a musim rict, ze prvnich par dni pekelne chrastily :D
lukasbc

Příspěvek od lukasbc »

Tak dneska jsem natáhl nové adaria je to fakt rozdíl.Nezní tak "agresivně" jako ty martinky-na ně jsem hrál týden vkuse a zněly pořád stejně.TY adarka se musí taky samozřejmě taky vyhrát,ale už hned ze startu je to pro mě příjemnější.
Každopádně díky za všecky rady,návody a náměty.
Díky
Lukas
stružin

Příspěvek od stružin »

Jester píše:
miraslozil píše: To bude asi tím,že tam máš nové struny-ty vždycky víc zvoní,než staré a votom to je.
Není až tak úplně pravda, u akustických Elixírů jsem vždycky překvapený, že nové struny zní stejně jako ty staré. Vždycky když jsem dřív měnil struny (jiných značek než Elixir), tak byl rozdíl ve zvuku propastný (jak zněly nové vůči starým), teď mi to trochu chybí ...
Struny Elixir měním, že přestávají ladit a né že ztrácí zvuk.

Jinak u těch Martinek to tak je, tady máš samozřejmě pravdu.

Tak tady musím trochu oponovat...na elixíry jsem hrál pár hodin, možná tak 15 a tlusté éčko už stratilo zvuk (utlumilo se)...až jsem byl překvapen, jaký rozdíl je mezi touto a ostatními strunami, které stále cinkají...pravda, struny nebyly nové, ale natažené na kytaře, kterou jsem před 14 dny koupil...ale rozhodně nebyly ohrané, jelikož přede mnou kytaru vybalil z krabice...
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

jelikož přede mnou kytaru vybalil z krabice...
Do které jí předtím zabalil... :lol: :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
stružin

Příspěvek od stružin »

Atkins píše:
jelikož přede mnou kytaru vybalil z krabice...
Do které jí předtím zabalil... :lol: :lol:
...no možné je všechno... 8)
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“