..lidi co byste mi doporučili za kombo na domácí hraní?
určitě bych chtěl lampový a dal bych do něj tak asi max. 8000..
dost mě zaujal ten malej modrej parchant od Ibanez...myslim valbee se jmenuje.. myslite že by to stačilo?jak výkonově tak zvukovejma vlastnostma?sám sem nezkoušel a vubec nevim...
pište prosim kdyžtak i jiný kósky...diky všem
\\Edit Smrťokvítek: Pozměněn název. Témat "kombo na doma" je tady dost tak ať se to trochu odliší .
myslim ze valbee se tady nedavno resil - ma pry nejakou vyrobni vadu a nejako to kombo vydava zvuky, ktere by asi vydavat nemelo... jinak se v malych (a ani velkych) lampach moc nevyznam... me moznosti jsou omezene, ale presto miluji meho voxe valvetronix a nemenil bych ho v zadnem pripade ani za bratrovu jcm slash signature...
A co treba Laney lc15? Je tam vetsi reprak a podle me zni lip nez valbee. Kdyz pred to hodis krabicku, tak by to mohlo mit slusny zvuk. Ja to tak asi poresim, kdybys uz to vyresil, dej vedet jak
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
tak to neseženeš:D
prej nejlépe marschall, ach jo...no dobře - nejlevnější celolampa od bílejch plastovejch nápisů je kombo JTM 30, spadlo i kolem 12 000. Zarazilo mě to, tak jsem si našel recenze:D nepřál bych ti je číst a už vůbec ne to kombo vlastnit:
Horrible. Garbage. Worthless. I had this amp for less than a year, from Nov 1995 through Oct 1996. I've never bought a Marshall since and probably never will. It was good for 6 months, then started blowing power transformers. Also made a horrible noise when in the drive channel and not playing the guitar. Had it repaired 3 times, then traded it straight up for a used sovtek mig 60 head and a mesa 2x12 that both blew it out of the water in tone and volume and was my main rig for ten years and lots of gigs without a single bit of maintenance. Same tubes even! Still sounded good when I sold it last fall.
a to je jeden z příspěvku z první strany - jsou seřazeny podle nejlepšího hodnocení. nedíval jsem se dál!
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Maples píše:tak to neseženeš:D
prej nejlépe marschall, ach jo...no dobře - nejlevnější celolampa od bílejch plastovejch nápisů je kombo JTM 30, spadlo i kolem 12 000. Zarazilo mě to, tak jsem si našel recenze:D nepřál bych ti je číst a už vůbec ne to kombo vlastnit:
Horrible. Garbage. Worthless. I had this amp for less than a year, from Nov 1995 through Oct 1996. I've never bought a Marshall since and probably never will. It was good for 6 months, then started blowing power transformers. Also made a horrible noise when in the drive channel and not playing the guitar. Had it repaired 3 times, then traded it straight up for a used sovtek mig 60 head and a mesa 2x12 that both blew it out of the water in tone and volume and was my main rig for ten years and lots of gigs without a single bit of maintenance. Same tubes even! Still sounded good when I sold it last fall.
a to je jeden z příspěvku z první strany - jsou seřazeny podle nejlepšího hodnocení. nedíval jsem se dál!
Tak to je celkem mazec , i tak sháním něco celoflaškovýho. Ok cena do těch 18t. Tak prosím napište.
Díky
Ibanez GRG 170 DX
Laney HCM 65-R
a nic k tomu... zavrhuju digitální vychytávky... analog ne .D
já jsem největší zastánce bazaru...od doby, co se mi podařilo sehńat pro druhýho kytaristu Ampeg R1R, což je dneska klenot (mají ho na muzikantu za cenu 19 000, aĺe je to chyba:D) za 16 000 potom, co majitel vybublal z 24 koukej, sleduj a 30W class A kombo typu Laney VC 30, starší Voxik, Fender Hot rod nebo blues deluxe, to jsou všechno vynikající věcičky:)někdy narazíš i na opravdu dobrou nabídku. sakra ted mě napadá rovnou samotnej malej Fender blues junior! novej za 16, použitej i za 11--neřešil bych to!
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
jestli trváš na Marschallovi tak je tu tohle. ale prosím pořádně si to rozmysli a vyzkoušej k tomu daleko víc věci, čistej zvuk je na tomhle kombu to nejhorší, jak vůbec lampy nemůžou hrát:Dtakže to promysli. zkreslení je lepší, ale stejně nic moc:)
stastný vybírání! já se od Fendera hot rod dostal k tý mese, co ted mám:D postupně se zvyšovaly nároky...
Tuším že včera jsem viděl tady na bazaru Laney LC I série za nějakých 14? Ty dvojky jsou šunty ale měl jsem hlavu taky z 1. série a můžu vřele doporučit.
vidíš, ani nevím, že LC se dělaly ve dvou vlnách. mě se naopak ty nový vůbec nelíběj, tak jsem neveděl, co bych si měl o nějáké I sérii myslet!