Všechny Vás tady zdravím. Teprve nedávno jsem objevil toto forum a je super.
Měl bych dotaz, snad mi vaše diskuze pomůže. Před nedávnem jsem díky autonehodě přišel o kytaru Taylor 910. Naštěstí pojišťovna vyplatila skoro celou částku, tak se ohlížím po nové kytaře. Byl jsem s ní velmi spokojen, ostatně nic lepšího jsem v ruce nedržel a musím říci, že mi seděla lépe než Martin. Teď jsem ale objevil Larrivee LV 10E, která je cenově srovnatelná, ale moc tuto značku neznám. Vím, že v ČR na Larrivee hraje snad jen Jarek Nohavica a ten má LV 9E, zní ale celkem dobře. Můžu znát Váš názor, profesionálů? Moc děkuji.
Koupit Larrivee nebo Taylor?
Pravidla fóra
Re: Koupit Larrivee nebo Taylor?
Ahoj,
sám správně píšeš, že se u nás prakticky nevyskytujou, tak nevím co čekáš, že tu zjistíš
Zkus tady:
http://www.larriveeforum.com/smf/index.php?action=forum
Jo a s těma profesionálama mi to přijde úsměvný - myslím, že ti mají jiný starosti než tlachat tu na fóru
.. i když pár jich tu třeba je, abych se někoho nedotknul 
sám správně píšeš, že se u nás prakticky nevyskytujou, tak nevím co čekáš, že tu zjistíš
Zkus tady:
http://www.larriveeforum.com/smf/index.php?action=forum
Jo a s těma profesionálama mi to přijde úsměvný - myslím, že ti mají jiný starosti než tlachat tu na fóru
I´m wheels... movin´wheels
Tak to je mi té kytary líto, ta musela hrát, při téhle ceněv jaké hledáš bych zkusil znovu Taylor, nebo bych si nějakou kytaru nechal postavit, za ty peníze které do toho chceš dát by to byl unikátní nástroj. Larrivee neznám, ale podle cen to budou taky špičkové kytary, jako snad každá kterou si v téhle cenové hladině koupíš.
Walden G740CE
Harley Benton HBAC-80
Footswitch
CORT EARTH70 NS
Mandolína FENDER - FM-52E
Amati klarinet a tenor saxofon
Harley Benton HBAC-80
Footswitch
CORT EARTH70 NS
Mandolína FENDER - FM-52E
Amati klarinet a tenor saxofon
Na devítkovou řadu Taylorů ani na Larrivee jsem bohužel nikdy nehrál (ale rád bych
). Teď se ale objevila na bazaru akustika od PRS. Možná by stálo za to ji vyzkoušet, resp. já bych ji rád vyzkoušel
. Ale pořád váhám, pro mě je to hodně peněz.
Chtěl bych Vám moc poděkovat za odpovědi. Abych řekl pravdu, když jsem viděl kytaru v kufru auta rozbitou, tak jsem měl slzy v očích. Hlavně mě k ní vázaly city, protože to bylo dědictví po hodně blízkém člověku. Naštětí to odneslo jen auto a kytara, nikomu se nic nestalo. Tak asi půjdu znova do Taylora, přece jen jsem na ni zvyklý. Postavit nový nástroj je teď pro mě problém, protože jsem dlouhodobě pracovně v Norsku.
No, šlápnout vedle se dá i v této cenové skupině, i daleko vyšší. Jeden hodně známý český podnikatel koupil svému synovi Martinku, v přepočtu 480.000,-Kč !!!!!! a zněla dost tupě, ale možná nebyla rozehraná, nevím. Spíše asi moje levé ruce a hluché uši
Signovaná Martinka by měla hrát dobře, ale asi je to i o pocitu.
Ještě jednou děkuji za Vaše názory.
No, šlápnout vedle se dá i v této cenové skupině, i daleko vyšší. Jeden hodně známý český podnikatel koupil svému synovi Martinku, v přepočtu 480.000,-Kč !!!!!! a zněla dost tupě, ale možná nebyla rozehraná, nevím. Spíše asi moje levé ruce a hluché uši
Ještě jednou děkuji za Vaše názory.
Ajajaj...................
Tady je to podezřelý a tuze - postavily se mi chlupy na zádech a to tam žádný nemám.Tady to smrdí...
K věci - Furch dělá překrásný věci s duší - tuhle jsem měl v ruce nějakou low-end a hrálo to luxusně.Jenom si prd pamatuju,co to bylo zač - mlíko se u toho nepilo.Přepralo to všechny Martinky,co jsem měl v ruce naprosto s přehledem.
Mít ty drobný,nechal bych si něco postavit - klacky na ryby si taky nechávám stavět a přes to vlak nejede.Žijeme jenom jednou
Tady je to podezřelý a tuze - postavily se mi chlupy na zádech a to tam žádný nemám.Tady to smrdí...
K věci - Furch dělá překrásný věci s duší - tuhle jsem měl v ruce nějakou low-end a hrálo to luxusně.Jenom si prd pamatuju,co to bylo zač - mlíko se u toho nepilo.Přepralo to všechny Martinky,co jsem měl v ruce naprosto s přehledem.
Mít ty drobný,nechal bych si něco postavit - klacky na ryby si taky nechávám stavět a přes to vlak nejede.Žijeme jenom jednou
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!