co rikate na tuhle novou yamahu ?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Gurus

co rikate na tuhle novou yamahu ?

Příspěvek od Gurus »

http://eshop.kytary.cz/YAMAHA-Elektrick ... 50:0:0:1:0

zajimalo by me jak hraje...hlavne kvuli materialu..co na ni rikate ? slysel ste ji uz nekdo ?
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

neslyšel,ale náramně by mě zajímalo co si mám představit o dlehčených materiálech s dobrými resonančními vlastnostmi :? Design je super to jo...
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Vypadá celkem pěkně, já mám bílé kytary rád :) . Akorát ty ladící mechaniky jsou podle mě docela nepraktické. Navíc v tom asi bude nějaká elektronika což já nemusím.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Demilich

Příspěvek od Demilich »

http://www.youtube.com/watch?v=fp8rM3LvBc4
Zajimave. Zajimalo by me jak to zni no :) Jinak elektroniky tam navic moc neni, snad jen ty diody abys vedel ktery pickup jede :P :P :P vy anti-elektronici !!!!
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Demilich píše:http://www.youtube.com/watch?v=fp8rM3LvBc4
Zajimave. Zajimalo by me jak to zni no :) Jinak elektroniky tam navic moc neni, snad jen ty diody abys vedel ktery pickup jede :P :P :P vy anti-elektronici !!!!
tím líp :)
Moc ale nechápu to 1x volume 1x tone když ten jeden čudlík je na přepínání snímačů podle toho videa :? .
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Demilich

Příspěvek od Demilich »

pravda pravda.... jářku toť zapeklité jest ! :o
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Tak se mi moc nelíbí ani ten design. To videjko mi přijde nějaký takový, že mě to jako nepřesvědčilo. Tak nevím já bych do toho nešel.Ale rozhodně těžko soudit. Musel bych to držet v ruce....
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Demilich

Příspěvek od Demilich »

šel nešel, vo to tady nejde :) Chcem jen vědět jak to hraje, takže jestli někdo má nějakou zkušenost tak se nestyďte. A navíc, kdo nerad zkouší nové věci??!! :) Kdybych ji někde viděl, hned bych ji zkusil, už jen pro radost.
impact

Příspěvek od impact »

Málem jsem si jí v létě koupil, ale nakonec jsem to odložitl na později. Nemá moc přesvědčivý a výrazný zvuk, potřebuje prohnat skrz hodně efektů. Ale je úžasně lehká a pohodlná na hraní... ideální na takovéto domácí žvýkání, ehm tedy hraní. :)
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“