Chtěl bych znát váš názor na tyhle zesilovače...můžu mít hlavu Hiwatt a co jsem slyšel tak má mít krásně čistej kanál a to se mi hodí protože zkreslení a svůj zvuk si chci udělat na krabičkách takže super clean kanál se hodí...tak a perte to do mě
Zesilovače Hiwatt
Pravidla fóra
-
MrDeathCZ
- Bandzone: http://bandzone.cz/targetattack
Zesilovače Hiwatt
Zdravičko kytaristi a kytaristky
Chtěl bych znát váš názor na tyhle zesilovače...můžu mít hlavu Hiwatt a co jsem slyšel tak má mít krásně čistej kanál a to se mi hodí protože zkreslení a svůj zvuk si chci udělat na krabičkách takže super clean kanál se hodí...tak a perte to do mě
Hraje na ně David gilmour ,to je záruka kvality, řek bych kam se na ně hrabe mesa nebo marshall , Jinak gilmour taky používá krabičku s drajvem.
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
re
Squier by Fender Telecaster 82
ZOOM G2.1u
Peavey Valveking 100 head
Marshall jcm900 lead 1960 box
Fender 0.11
Trsátka 1.5
ZOOM G2.1u
Fender 0.11
Trsátka 1.5
-
MrDeathCZ
- Bandzone: http://bandzone.cz/targetattack
na Hiwatty hrajou The Killers - byli na RfP...hudba hrůza, ale všude kolem nich rozházený Hiwatt hlavy 
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
to si řikáš Gilmourovec a nemáš červenýho strata ?framikoin píše:Hiwatt je ted asi muj sen, protoze Gilmour je asi muj nejoblibenejsi kytarista a vubec Pink Floyd miluju a jejich sound se me hodne libi. a vubec tahle znacka ma hodne velkou historii.
a mic ty se divis u 120 wattove lampy?
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
mam cerveny SGGreeg píše:to si řikáš Gilmourovec a nemáš červenýho strata ?framikoin píše:Hiwatt je ted asi muj sen, protoze Gilmour je asi muj nejoblibenejsi kytarista a vubec Pink Floyd miluju a jejich sound se me hodne libi. a vubec tahle znacka ma hodne velkou historii.
a mic ty se divis u 120 wattove lampy?to je děs
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
je to spíš legenda ten červenej , tak aspon toho černýho s bílim krkem jak si nedávno koupil , to musíš uznat že je vzhledově fakt dokonalej ale zvukově mě přišla lepší ta červená
jinak jak si mylim tak na strata aby měl ten tlustej bluesovej ton tak musíš mít celou elektrárnu před tim hajwetem, ale když už sem takhle vodbočil od tématu, tak by mě zajímalo za kolik tak může ty svoje hlavní kytary kupovat . jestli za 100 tisíc nebo za 2 miliony? fakt nevim . Jinak se řiká že má doma něco okolo 800 kytar 
jo a na live 8 už měl toho černýho ( kupoval si ho prej kvůli on an island)
jo a na live 8 už měl toho černýho ( kupoval si ho prej kvůli on an island)
re
videl sem je tuhle sobotu v koline a mejla mel orange... viz. jejih stránky, předposlední koncert.... fotky... http://www.vypsanafixa.cz/foto/20070817081838_odvas.jpg
Squier by Fender Telecaster 82
ZOOM G2.1u
Fender 0.11
Trsátka 1.5
ZOOM G2.1u
Fender 0.11
Trsátka 1.5
holt slavný kapely si můžou dovolit střídat aparáty jako holky. teda jako ponožky.
nemá moc smysl ani řešit kdo na co hraje...stejně si ve studiu každou písničku nahrajou na něco jinýho a zefektujou to 
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Re: Zesilovače Hiwatt
Zdarec,
zajímalo by mě, co si myslíte o zesilovačích z řady Hi-gain???
Moc jsem toho tady na fóru nenašel, a tyhle zesíky se dají sehnat za slušnou cenu.....i když Made in China...
Myslíte že by to byl dobrej zesík na rock? Chtel bych takovej surovej "britskej" zvuk + pěknej čistej ala Pink Floyd
(potřebuji dobrej zvuk, kterej bych kdyžtak přibarvil krabičkama)
Díky za každou radu
odkaz:
http://www.hiwatt.com/data/Hi-Gain.html
obr:

zajímalo by mě, co si myslíte o zesilovačích z řady Hi-gain???
Moc jsem toho tady na fóru nenašel, a tyhle zesíky se dají sehnat za slušnou cenu.....i když Made in China...
Myslíte že by to byl dobrej zesík na rock? Chtel bych takovej surovej "britskej" zvuk + pěknej čistej ala Pink Floyd
(potřebuji dobrej zvuk, kterej bych kdyžtak přibarvil krabičkama)
Díky za každou radu
odkaz:
http://www.hiwatt.com/data/Hi-Gain.html
obr: