Kterou z těchto kytar zvolit?
Pravidla fóra
Re: Kterou z těchto kytar zvolit?
Naopak, je krásná, jen ji všude spojovali hlavně s metalem, to mě zmátlo. Tak jsem ji opět zařadila do výběru
Mě se moc líbí obě barvy, každopádně na prodejně, kam se chystám, ji maji jen v černém provedení. Bílá je někde bůhvíkde u dodavatele, takže tím bude asi jasno pokud se pro ni rozhodnu
A měla bych volit verzi s tremolem nebo bez? Asi spíš bez ne?
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
tremolo ber pouze pokud ho opravdu využiješ protože není nad stabilitu pevné kobyly a navíc zta tyhle prachy to tremolo nebude buhvíjaké
takže za mě určitě bez tremola
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Přikláním se k tomu, sice někdo namítne, že se dá seřídit zamknout atd. Ale je to zbytečnost a také bych nevěřil tomu, že u této ceny se nebude rozlaďovat.Hegrik píše:tremolo ber pouze pokud ho opravdu využiješ protože není nad stabilitu pevné kobyly a navíc zta tyhle prachy to tremolo nebude buhvíjakétakže za mě určitě bez tremola
No hoši budete se divit, ale na tý mojí Washburnce s Fulcrumem sem s tim tremolem trošku pohrál a ladění drží jak helvézká víra i bez zámků. Ale pokud ho nevyužije tak asi opravdu spíš nebrat.
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
Určitě zatím nevyužiju. Ani jsem si nejdřív nevšimla, že verze s tremolem vůbec je, takže jsem o tom původně ani neuvažovala.
Hoši, v tom tremolu problém nebude, Woro a koneckonců i já bych mohl vykládat, s držením ladění tremola nemám problém ani na levný ibanezce, a taky jde o vintage bez zámků, zkusit to s tremolem může a když tudy nepovede cesta tak je může zamknout, to je dle mě větší paleta možností jak s pevnou kobylou. Protože i z tremola se dá dost lehko udělat pevná...Navíc "zapákovat" si je supr ne
Ale pokud by to nikdy nepoužila, je to zbytečný...
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
No já si myslím, že pokud by to nidky nepoužila je to opravdu kničem, navíc pokud to bude chtít použít jednou dvakrát je lepší naučit se to prstama
Sice nepůjde vybráto dohloubky jako u dvouzvrata, ale i tak se to dá a zní to dobře.
Pokud to nevyužije, je to zbytečný, s tím klidně souhlasím 
-
woro90-1
Na to je dobrá stratovská kobylka - chceš tremolo, seřídí si to; nechceš tremolo, necháš to dotažené
Ale nikomu ji necpu, jen že pokud by padla volba na něco stratoidního, ta kobylka nebude dělat problémy.
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Taktak, kobylku neřešit, pokud to není FR na GRG270. Já pořád jdu od cortů pryč a prosazuju squiery, viděl jsem až překvapivě hodně šuntCortů, což o squieru říct nemůžu 
A ohledně LP taky si vemte druhou stránku věci - začátečník nepozná dobrej kus, to je u bachu, fokusu a takovejch pseudoznaček alfa a omega. U Epi... nikdy jsem neviděl zázrak, ale +- byly všechny stejný a v pohodě. Až na specialy samozřejmě, to sou xindly...
A ohledně LP taky si vemte druhou stránku věci - začátečník nepozná dobrej kus, to je u bachu, fokusu a takovejch pseudoznaček alfa a omega. U Epi... nikdy jsem neviděl zázrak, ale +- byly všechny stejný a v pohodě. Až na specialy samozřejmě, to sou xindly...
Tak jsem všem jen chtěla poděkovat za rady, nakonec jsem po vyzkoušení zvolila Cort KX5 a jsem zatím spokojená
. Takže pro všechny kdo váhají, je to určitě dobrá volba, jen si k nákupu vezměte někoho, kdo tomu rozumí, kytaru vyzkouší a vybere ten nejlepší kousek.