Metallica
Re: Metallica
Myslím, že hetfield by nebyl zaskočenej

taky říkám že by jeho srdce plesalo
Hele zdá se mi to nebo na tom banju je fakt floyd?
Hele zdá se mi to nebo na tom banju je fakt floyd?
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
To už sme kdysi s kamošem zkoumali a fakt to vypadá jako floyd 
- ultra-violence
A znáte kluci photoshop? 
Nevycerpa te, kdyz jdes prilis rychle, ale to, ze jdes prilis pomalu a zacinas se nudit." Cliff Burton
Jó, znám. Je na rohu ulice a fousatej týpek tam prodává foťáky 
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Pro mě by to bylo drsné mít Hetfielda jako otce, ale pro ní si myslím, že to nic extra není, nebo snad né? Ale je to morda
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby byl tvůj otec tak by to pro tebe také nic nebylo, nožná by tě to štvalo. "Chceme co nemůžeme mít a co máme odmítáme" tak je tomu vždycky 
-
dfleischer
Hoši,konečně sem našel ofic. záznam z Milovic...halda jak u Creeping death asi 2x zařve Czech Republic!!!
...prostě bomba,hned bych tam vrátil!
Jo a konečně to jamesovi ve For whom the bell tolls sedlo (myslim zpěv)
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
Kde si to našel???????????dfleischer píše:Hoši,konečně sem našel ofic. záznam z Milovic...halda jak u Creeping death asi 2x zařve Czech Republic!!!...prostě bomba,hned bych tam vrátil!
No očividně lepší než ty, co tu píšou "Jason" a "Cliff"...Skořepný Šokátor píše:žebrák: Ty máš teda postřeh
že by na stránkách metallicy?kytarákjames píše:Kde si to našel???????????dfleischer píše:Hoši,konečně sem našel ofic. záznam z Milovic...halda jak u Creeping death asi 2x zařve Czech Republic!!!...prostě bomba,hned bych tam vrátil!
-
dfleischer
Neni tady žádný warez forum
(
) takže kdyžtak SZ
Mě taky prosímdfleischer píše:Neni tady žádný warez forum![]()
(
) takže kdyžtak SZ
- Skořepný Šokátor
žebrák píše:No očividně lepší než ty, co tu píšou "Jason" a "Cliff"...Skořepný Šokátor píše:žebrák: Ty máš teda postřeh
dfleischer: SZ prosím
fekál.
-
dfleischer
Ne? ale mohli by smeNero píše:upraveno
Důvod: Cenzura - nejsme warez forum
Hoši pčipravte se na bratrovraždu elektricke-kytary/za-kolik-by-ste-proda ... ml#p341220
No tyvoe to si děláš p***l...On to vyhraje nákej tatar co to hned prodá...vorech6 píše:Hoši pčipravte se na bratrovraždu elektricke-kytary/za-kolik-by-ste-proda ... ml#p341220
A tyvole mně se to vylilo zas z hlavy, hlavně že sem se hrozně s kámošem domlouval jak budem čekovat to rádio a nejvíc to vyhrajem...
Ač nejsem fanoušek Metalliky s velkým f, tak taky mne to naštvalo... Přístup toho člověka, co to vyhrál.