Metallica
Re: Metallica
Eště k tomu bubeník. Ty voe co já bych za takovou kytaru dal. Ani by nemusle bejt podepsaná.
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
No já bych raději nepodepsanou...
Resp. podpis Metalliky na LP bych nechtěl.
Resp. podpis Metalliky na LP bych nechtěl.
Já bych zase nechtěl LP bez podpisu 
Nevím, co na to napsat, snad jen
Nechápu už ty lidi. Tyvole...Prostě hned prodat...Já bych byl v o život výše, zajímalo by mě, na co se v tom rádiu ptali. Spíš mě více štve, že jsem o tom nevěděl...
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Buď rád, že jsi o rom nevěděl. Já o tom věděl a uplně na to zapoměl a teď přemýšlím jestli skočit z okna svého pokoje nebo raději až zestřechy.... Nejde mi o metallicu ale o to LPJoey01 píše:Nevím, co na to napsat, snad jenNechápu už ty lidi. Tyvole...Prostě hned prodat...Já bych byl v o život výše, zajímalo by mě, na co se v tom rádiu ptali. Spíš mě více štve, že jsem o tom nevěděl...
No, tak já se mu ani nedivim... pokud na to stejně neumí hrát, radši to za nějakých 25-30klacků, nebo já nevim, kolik mu to může hodit, prodá a koupí něco k bicím... přeci nebude takhle drahou kytaru věšet na zeď a koukat se na podpisy metlákůWocass píše:Joey01 píše:Nevím, co na to napsat, snad jenNechápu už ty lidi. Tyvole...Prostě hned prodat...
Kudla je o nespravedlivý, já jsem skalní metallicář a o soutěži jsem ani nevěděl, ale aby takovou kytaru vyhrál nějakej bubeník, evidentně ještě poblbanej do peněz a hned to prodávat...ten už vidí jak si za to koupí kus kulatýho plechu nebo dřívka a vesele si bude mydlit do ovčích střívek dál
Nic proti bubeníkům, ale ta soutěž byal postavená na hlavu
Tak asi nejseš tak skalní, když jsi o tý soutěži nevěděl... a to že není metalikář a kytarista mu brání v tom, aby chtěl vyhrát hodnotnou cenu, která mu může otevřít cestu ke kvalitnějšímu nástroji i za cenu, že ji bude muset prodat?
Běž si hrabat do drátů natažených na pádle a zchladni
Běž si hrabat do drátů natažených na pádle a zchladni
Máš pravdu, já s tvým názorem souhlasím, ale nemění to nic na tom, že ta soutěž mohla být jinak pojatá. Kapiš ? A to s tím přirovnání bicích jsem nemyslel špatně, já sám znám perfektní bubeníky a vím, že na bicí to chce hodně kumštu a je to krásný nástro, mimochodem na bicí jsem měl zálusk mnohem větší jak na kytaru 
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Vidš a kdyby jsi si je pořídil a nehrál na kejtru, vyhrál bys tuto, tak by jsi si jí pověsil na zeď a koukal na ní, nebo jí střelil a koupil si třeba pořádnou dvojšlapku nebo co já vím.Flajtr píše: mimochodem na bicí jsem měl zálusk mnohem větší jak na kytaru
Bože vy si myslíte, že tomu nerozumím ? že to nechápu ? Ale kdyby se hrálo o bicí taky bych tu soutěž nehrál, už jen ze "slušnosti" a nebo bych mohl být vyčůranej a říct si...hmmm já to vyhraju, prodám a koupím si bicí, o tom to je, nikomu nekřivdím ani nezávidím.
- Mightning
- last.fm: http://www.last.fm/user/Mightning
- Bandzone: http://bandzone.cz/backslider
- Kontaktovat uživatele:
no, meli jste to zkusit... ja tam volal 5x a ani jednou jsem se nedovolal, jinak otazky, az na tu posledni byly lehky...
1. jak se jemnuje film o st.anger (some kind of monster samozrejme)
2. jak se melo puvodne jmenovat kill em all (metal up your ass)
3. jakej basak hral na master of puppets (cliff)
4. jak se jemnoval prvni basak metly (ron mcgovney)
5. jak se jemnovali noviny, kde lars otiskl inzerat ze hleda nekoho do kapely (the recycler)
cize az na posledni otazku dost primitivni, cekal jsem tezsi otazky... nicmene bubenikovi se zrovna nedivim ze ji chce prodat... i kdyz podpisy metallicy jsou fajn a ja bych si ji samozrejme nechal, tak prece jenom je to bubenik a kdyz ji proda tak si bude moct koupit super vybaveni, takhle by ji mel jenom povesenou na zdi, coz se mi zda dost skoda
1. jak se jemnuje film o st.anger (some kind of monster samozrejme)
2. jak se melo puvodne jmenovat kill em all (metal up your ass)
3. jakej basak hral na master of puppets (cliff)
4. jak se jemnoval prvni basak metly (ron mcgovney)
5. jak se jemnovali noviny, kde lars otiskl inzerat ze hleda nekoho do kapely (the recycler)
cize az na posledni otazku dost primitivni, cekal jsem tezsi otazky... nicmene bubenikovi se zrovna nedivim ze ji chce prodat... i kdyz podpisy metallicy jsou fajn a ja bych si ji samozrejme nechal, tak prece jenom je to bubenik a kdyz ji proda tak si bude moct koupit super vybaveni, takhle by ji mel jenom povesenou na zdi, coz se mi zda dost skoda
http://bandzone.cz/backslider
Kytary: Cort M600, Fokus-H Stratocaster
Komba: Randall RG75G3, Crate V5
Efekty: Digitech RP100A
http://www.last.fm/user/Mightning
Kytary: Cort M600, Fokus-H Stratocaster
Komba: Randall RG75G3, Crate V5
Efekty: Digitech RP100A
http://www.last.fm/user/Mightning
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Vážně to musíteš řešit ve dvou tématech? Co tahle se tu vrátit k tomu o čem to tu je a případně pokračovat v UG?
další promazávám, tak bych to řekl
další promazávám, tak bych to řekl
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Dopéra!!! Tak to se du do kuchyně propíchnout tyvole, věděl bych i ten recycler

Já bych ten recycler nevěděl...
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
Ty jo, na to, že nejsem takovej fanda Metalliky tak jsem ty otázky věděl. 
Právě proto je to metallicaPrejdák píše:Ty jo, na to, že nejsem takovej fanda Metalliky tak jsem ty otázky věděl.
Ještě jednou velký dík pro dfleischer ....To je pocit to poslouchat...Paráda...
EDIT:Ten creeping death je docela brutálně rychle
EDIT:Ten creeping death je docela brutálně rychle
Ach jo proč já v těch Milovicích nemoh bejt. Ale James je šílenec:,,Are you alive?"
ty lidi třa řvou jak smyslu zbavený a on tohle zařve
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
To samý jak při Seek and destroy...I cant hear youvorech6 píše:Ach jo proč já v těch Milovicích nemoh bejt. Ale James je šílenec:,,Are you alive?"