Les Paul

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Dantey

Re: Les Paul

Příspěvek od Dantey »

Farrell píše:
Dantey píše:já nechám asi fakt tělo rovné, protože to frézování by bylo na mě asi fakt moc... ale rozhodně to junior nebude, chtěl bych tam mít dva snímače... chtěl bych určitě něco jako les paul, jenom s rovným tělem
Obrázek

Jdi do totohle, neprohloupis :wink: A opovazte se nekdo tvrdit ze to neni Les Paul :lol:
přesně něco takového chci udělat, Děkuju Ti Farrell, už to nemusím vysvětlovat jak to chci :) ale je krásná :)
Dantey

Příspěvek od Dantey »

nemáte prosím někdo schéma zapojení 2x HB, 2x volume, 2x tone a 2polohový snímáač? všude je 3polohový
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Dantey píše:nemáte prosím někdo schéma zapojení 2x HB, 2x volume, 2x tone a 2polohový snímáač? všude je 3polohový
Předpokládám, že "snímáač" má bejt "přepínač"... Proč ne třípolohovej?

Podle tvejch příspěvků všude na fóru mi připadáš zmatenej jak lesní včela.
Dantey

Příspěvek od Dantey »

sem se přeřekl (přepsal) jo má to být přepínáč... protože les pauly mají 2polohový
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Dantey píše:sem se přeřekl (přepsal) jo má to být přepínáč... protože les pauly mají 2polohový
3 polohy
Dantey

Příspěvek od Dantey »

Prejdák píše:
Dantey píše:sem se přeřekl (přepsal) jo má to být přepínáč... protože les pauly mají 2polohový
3 polohy
fakt? :D tak se omlouvám...
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Nechcu tě strašit, ale s tím co tady na fóru chrlíš tak si nejsem jistej, že se dopracuješ konce, a to mám s podobnou věcí taky zkušenost.
Dantey

Příspěvek od Dantey »

Flajtr píše:Nechcu tě strašit, ale s tím co tady na fóru chrlíš tak si nejsem jistej, že se dopracuješ konce, a to mám s podobnou věcí taky zkušenost.
jsem zbrklý člověk sorry... a tobě se povedla?
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Mě se neomlouvej, já kytaru nevyráběl, ale komplet předělával, s úpravama jak na krku, tak korpusu, nový lak, mechaniky snímač atd tady se klidně podívej http://flajtr.rajce.idnes.cz/ toho pickguardu si nevšímej, je to taková BETA verze :wink:
Dantey

Příspěvek od Dantey »

pěkné ;)
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

Dantey píše:nemáte prosím někdo schéma zapojení 2x HB, 2x volume, 2x tone a 2polohový snímáač? všude je 3polohový
tohle ti myslim pomuze
http://www.rmpickups.cz/soubory/schema_2xhb.gif
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Dík :wink: vím, že je to z černé zas na černou, ale původně měl být na tom černém podkladu airbrush, ale s tím klukem jsem se nedohodl na slušné ceně takže to padlo a proto teď dělám návrhy různých pickguardů, ať je to zajímavější. :)
Dantey

Příspěvek od Dantey »

core88 píše:
tohle ti myslim pomuze
http://www.rmpickups.cz/soubory/schema_2xhb.gif
jj ten mám, já si mylně myslel že PL mají dvoupolohový přepínače :) :oops:
Dantey

Příspěvek od Dantey »

Flajtr píše:Dík :wink: vím, že je to z černé zas na černou, ale původně měl být na tom černém podkladu airbrush, ale s tím klukem jsem se nedohodl na slušné ceně takže to padlo a proto teď dělám návrhy různých pickguardů, ať je to zajímavější. :)
jaký airbrush? jako jaká barva?
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Měl jsem tam mít blesky, rozložení by vypadalo jinak ale ten styl blesků měl být přibližně něco takového http://www.jaxvilleguitars.co.uk/images ... Guitar.jpg
Dantey

Příspěvek od Dantey »

wow... tak to vypadá dost dobře :)
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Nechával si na tom původní lak nebo si to zbrousil až na dřevo a přelakoval?
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Mastr píše:Nechával si na tom původní lak nebo si to zbrousil až na dřevo a přelakoval?
Šel jsem přes lak a plnič až na dřevo a pak zalakovat. Jinak já tam ty blesky bohužel nemám, ale bylo to v plánu.
Plumm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plumm »

Flajtr píše:
Mastr píše:Nechával si na tom původní lak nebo si to zbrousil až na dřevo a přelakoval?
Šel jsem přes lak a plnič až na dřevo a pak zalakovat. Jinak já tam ty blesky bohužel nemám, ale bylo to v plánu.
OT: Jen čistě ze zvědavosti, jakou cenu si dotyčnej představoval za tenhle airbrush?
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Jelikož to byl učeň tak si nemohl moc vyskakovat a hlavně by to nebylo tak jak na obrázku, roumístění by bylo úplně jiné, to je ten styl blesků jsem chtěl ukázat a řekl si za to 1500, vím, že na airbrush je to slušný, ale kdoví co ten kluk umí a neumí a prostě tolik peněz bych mu za to nedal, prvně sám navrhl, že za pětikilo mi to v praxi udělá, ale pak na tom chtěl asi vidělat nebo nevím a začal se kroutit :)

Edit: pro mě to jako pro nevydělávajícího "studenta" nebylo málo a o to víc mě žralo, že ty blesky jsou šíleně jednoduchý, defakto nejlehčí věc co se v airbrushi dělá...
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“