LD Systems LDLAX5 5
Pravidla fóra
LD Systems LDLAX5 5
Ahoj,
chtěl bych se zeptat. U tohohle mixu http://kytary.cz/ld-systems-ldlax5/HN108200/
je možné zapojit 2 mikrofony do toho prvního kanálu? Jeden do XLR a druhy do jack diry? Nebo se to navzajem nejak rusi? Musim si kvuli tomu koupit rozdvojku na 2XLR konektory? Díky
chtěl bych se zeptat. U tohohle mixu http://kytary.cz/ld-systems-ldlax5/HN108200/
je možné zapojit 2 mikrofony do toho prvního kanálu? Jeden do XLR a druhy do jack diry? Nebo se to navzajem nejak rusi? Musim si kvuli tomu koupit rozdvojku na 2XLR konektory? Díky
- Jens Ludwig
- Odborník
Re: LD Systems LDLAX5 5
možný to je, ale bude se to rušit a nepoomůžeš si ani rozdvojkou na XLR - prostě ti chybí na pultíku mikrofonní vstup
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Tak casem kdyztak poridim lepsi mix s vice vstupy pro mikrofony. Jinak do dalsich line kanalu se daji vklidu zapojit kytary ze? Mysleno tak ze - Kytara->Kombo->Mix a hlasitost si nastavim jak na kombu tak na mixu tzn ze s hlasitosti by nemel byt problem ne?:)
Diky
Diky
- Jens Ludwig
- Odborník
může prosím trochu shrnout smysl a účel toho, jak to chceš použít (zkušebna, koncert, ...???)
Zkusebna + nejake to domaci nahravani. Moc se v tom nevyznam:(......
- Jens Ludwig
- Odborník
tak ve zkušebně snad nepotřebuješ kombo přizvučovat přes mix, ne????
navíc z neemulovanýho Line-OUT to kombo bude mít zvuk jak roj včel...
navíc z neemulovanýho Line-OUT to kombo bude mít zvuk jak roj včel...
Nebudu zakládat znovu nové téma a budu pokračovat zde, takže k mému problému: Mám kombo které má emulated output & headphone a a chtěl bych ještě připojit MP3 a to cel= tedy jak zvuk z komba tak zvuk z MP3 aby mi šel do sluchátek. Hodil by se na to tento mixážní pult (LD Systems LDLAX5 5) tedy, že bych zapojil kombo do jednoho vstupu mixáku, MP3 do druhého vstupu a sluchátka do výstupu mixáku? Bude to takto fungovat nebo ne? Díky za odpovědi.
- Jens Ludwig
- Odborník
pořiď si radši Behringer XENYX 502 - k tomu mam osobně větší důvěru než k LD a navíc na to, že umí stejně je menší....
zapojíš to, jak říkáš a pro sluchátka je tam specielní výstup s označením PHONES
zapojíš to, jak říkáš a pro sluchátka je tam specielní výstup s označením PHONES
OK tak zvolím toho Behringera, koukal jsem že to má i vstup na mikrofon, bude to fungovat, když tam ještě připojím mikrofon a že by to šlo přímo do sluchátek. Nebo ten mikrofon bude potřebovat nějaký předzesilovač?
- Jens Ludwig
- Odborník
ten mixík už v sobě jeden mikrofonní předzesilovač má...
jinak nejsem si jistej, ale na mikrofon, kytaru a MP3 už by to chtělo třeba XENYX 802 - bylo by dobrý aby si měl korekce (EQ) jak na mikrofon, tak i na kytaru - hodně to pomůže a věř, že těch peněz navíc nebudeš litovat...
jinak nejsem si jistej, ale na mikrofon, kytaru a MP3 už by to chtělo třeba XENYX 802 - bylo by dobrý aby si měl korekce (EQ) jak na mikrofon, tak i na kytaru - hodně to pomůže a věř, že těch peněz navíc nebudeš litovat...