Snímače na BaCH LP

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Fíla1

Snímače na BaCH LP

Příspěvek od Fíla1 »

Mám už nějakou dobu Bach LP, se zvukem jsem spokojený, mám 2 singly, ale chtěl bych tam dat pasivní snímač, nebo oba pasivní? šlo by dát pasivní jenom jeden a mělo by to pak dobrý zvuk? Prosím poraďtě.
landser

Re: Snímače na BaCH LP

Příspěvek od landser »

Na les paulu že máš 2 singly? :roll: Tak to sem ješte neviděl :D já že mívají les paulky humbuckery.. ;-) a jinak nwm pro píšeš pasivky když už tam pasivní snímaže určitě máš..na les pual bach je 2x humbucker snímač a je pasivní..;)
Naposledy upravil(a) landser dne 27.07.2010 19:07, celkem upraveno 1 x.
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Landser: Nikdy jsi neviděl P90 na LP? :?

To co tam máš jsou humbuckery - pravděpodobně. A typuji, že pasivní. Můžeš si změnit oba, nebo který budeš chtít. Nic by se stát nemělo. Nevím jak, jestli máš aktivní snímače.
Fíla1

Příspěvek od Fíla1 »

Já jsem v kytarách celkem nováček.. jinak mám tuhle kytaru http://www.bachmusik.com/bach-pl-03-tbk_p938 :) a chtěl bych trochu vylepšit její zvuk..
fundametalista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fundametalista »

A kolik bys byl do toho ochotnej investovat? Jestli moc né, tak rozhodně doporučuju české snímače RM pickups, hodně muziky za málo peněz...
http://rmpickups.cz/humbuckery.html
Ibanez RG 321MH Custom (SD SH4 + RM Classic Neck), Ibanez TS-10 MIJ, BOSS SD-1, Carl Martin 2Wah, Fender Superchamp XD (Eminence Ragin Cajun), Fast Track MkII, Guitar Rig
Fíla1

Příspěvek od Fíla1 »

Díky za tip, dám za to 1500-2000 :)
fundametalista
Kontaktovat uživatele:

Fíla1 píše:Díky za tip, dám za to 1500-2000 :)
No to je tak akorát, ke kobyle bych to viděl asi na RM Bridge+, ke krku RM Color sound, přičemž by to dohromady koštovalo 2060,- Ale takhle bych volil já, samozřejmě záleží na tobě, že jo, snímače jsou těžce osobní věc :)
Ibanez RG 321MH Custom (SD SH4 + RM Classic Neck), Ibanez TS-10 MIJ, BOSS SD-1, Carl Martin 2Wah, Fender Superchamp XD (Eminence Ragin Cajun), Fast Track MkII, Guitar Rig
Fíla1

Příspěvek od Fíla1 »

Poslal bys mi prosím kde se dají oba dva koupit? :) Hledal sem na seznamu a nenašel, tak du ještě radši na google
Fíla1

Příspěvek od Fíla1 »

Už jsem našel na googlu :) asi to beru z muzikant.cz
fundametalista
Kontaktovat uživatele:

Fíla1 píše:Poslal bys mi prosím kde se dají oba dva koupit? :) Hledal sem na seznamu a nenašel, tak du ještě radši na google
http://rmpickups.cz/ Tady :wink: Přesněji: radši si ještě proštuduj všechny humbuckery v nabídce a pak se řiď podle tohodle: http://rmpickups.cz/order.html Ale ještě bych počkal na názory ostatních, já nejsem žádnej extra odborník, třeba tu plácám úplný nesmysle, že jo (snad ne, no :)) No ale v prvý řadě bych napsal panu Machovi (kontakt máš v tom druhym odkazu), co máš za kejtru a jakej zvuk bys z těch snímačů chtěl vyloudit atd. a on ti poradí, je s ním výborná komunikace. Tož tak...

EDITh piaf: Z toho muzikanta bych to nebral, maj to dražší, objednej si to rovnou u výrobce...
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Sám mám od RM custom alnico, a je to síla, fakt dobrý snímače, taky můžu doporučit, sám budu dokupovat druhej :D Nejlíp je panu Machovi napsat, co od toho očekáváš a co máš za kytaru, on dokáže poradit a je dost vstřícnej :wink:
landser

Příspěvek od landser »

Prejdák píše:Landser: Nikdy jsi neviděl P90 na LP? :?

To co tam máš jsou humbuckery - pravděpodobně. A typuji, že pasivní. Můžeš si změnit oba, nebo který budeš chtít. Nic by se stát nemělo. Nevím jak, jestli máš aktivní snímače.
No ale tady pán je nováček jak sám píše...a navíc by byla zmínka aspon že tam má aktivky ne? 8)
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Ten příspěvek je docela zmateně napsaný. To je fuč.
Bach stejně aktivy co já vím do svých kytar standartně nedává.
Mám stejný model jak on v jiné barvě.
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Pokud jsi se zvukem spokojený, nech to být a ty peníze si schovej, třeba na pivo nebo časem na lepší aparát, případně další kytaru...
Elvis Pešlik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis Pešlik »

nejlepší snímače jsou podle mě stejně jednocívkový P90 :).... bohužel bys musel udělat zákrok do tvý kytary abys tam P90 dostal, nebo si kup P94 od gibsona sice maj kapku jiný zvuk ale stejně hrajou výborně, ale to už by bylo trochu dražší no..možná ebay... Marek
hlava Hughes and Kettner Statesman Dual EL 34 + box STM 412, Kombo Fender FM212R, Gibson Les Paul studio - whine red, Epiphone les paul special II (Gibson P-94 bridge pickup), Jolana Vicomt (epiphone humbucker bridge pickup), Boss - CS3, Korg AX5G, Marshall ladička
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Elvis Pešlik píše:nejlepší snímače jsou podle mě stejně jednocívkový P90 :).... bohužel bys musel udělat zákrok do tvý kytary abys tam P90 dostal, nebo si kup P94 od gibsona sice maj kapku jiný zvuk ale stejně hrajou výborně, ale to už by bylo trochu dražší no..možná ebay... Marek
Nejlepsi auto podle me je Porshe, bohuzel na to nemam prachy :)
RMka za ty prachy to je blbost, cumet na bazar obcas se tam valej dimarzia, seymory, emg za peknou cenu, imho poridil by sis lip.
J.J.
Rádce

Příspěvek od J.J. »

R.M. jsou dobrý snímače. A na bazaru se daj občas sehnat i za pětikilo. Nebo pokouknout na bazaru po nějakejch Duncanech třeba SH-4, ale to se do tý dvojky za oba nevejdeš.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Za 2k dva "dospělý" snímače nesežen. To by musel dát aspoň ty 3. Takže pokud nezvýší rozpočet, bude muset zůstat u nějakých těm RM humbuckerů.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“