Co můžu očekávat od ibanez-rg320a ktomu snímače EMG 89/85

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Re: Co můžu očekávat od ibanez-rg320a ktomu snímače EMG 89/85

Příspěvek od Trao »

landser píše: Zdá se mi to,nebo tam je floyd rose?.. http://i901.photobucket.com/albums/ac21 ... 1279997570
:D
Nenechalo mě to přiblížit natolik, abych to přečet, ale nedivil bych se...
Když si vezmeš, že Ibanez dává do těch "lepších kytar" svoje tremola až někdy od roku 2003, tak do tý doby dělal to, co všichni - dával tam Floydy...Občas slintám nad některejma kouskama z konce osmdesátek, moc se mi líbí třeba kejtra Karla Řepeckého ze Salamandry - světlej krk a origo floyd - něco, o čem se ti dneska může jen zdát ;-)
Die Hard or Die Home
landser

Příspěvek od landser »

Trao píše:
landser píše: Zdá se mi to,nebo tam je floyd rose?.. http://i901.photobucket.com/albums/ac21 ... 1279997570
:D
Nenechalo mě to přiblížit natolik, abych to přečet, ale nedivil bych se...
Když si vezmeš, že Ibanez dává do těch "lepších kytar" svoje tremola až někdy od roku 2003, tak do tý doby dělal to, co všichni - dával tam Floydy...Občas slintám nad některejma kouskama z konce osmdesátek, moc se mi líbí třeba kejtra Karla Řepeckého ze Salamandry - světlej krk a origo floyd - něco, o čem se ti dneska může jen zdát ;-)
:D tj...ale beztak bych tam chtěl nejvíc original floyd rose.. :) jenže co když to koupím anebude to tam pasovat?...nemužu to nejak pokurvit? :D a co když to tam narvu..a nemože se stat že to nebude 100% pasující a nějak mi to bude blbnout? :D
Trao
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Jak jsem psal: Do díry od Edge Floyda nenarveš
Vyndat trny, zacpat díry po nich nějakejma špalíčkama, přefrézovat díru a vyvrtat nový nosný trny, nemluvě o tom, že nikdo ti neřekne, co to udělá se zvukem...
Psal jsem jednomu člověku, co prodává na e-bay Edge Zero, jaký to má přesně rozměry, tak uvidíme...
Die Hard or Die Home
landser

Příspěvek od landser »

tož bych zbytečně tu kytaru dojebával....to si tam radši nechám to edge III a uvidím no...:)
Trao
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Tak jo, nevím, jak se šířkou, ale délka díry pro Edge Zero je 77,8 mm, pro srovnání moje Edge II - 73mm, jackson Low-Pro jsem naměřil kolem 77mm, Schaller low-pro by měl mít 67mm, pro originál FR jsem vyhledal (jen) 58mm, přesný rozměry Edge trojky jsem bohužel jako jediný nevygůglil, měly by bejt stejný jako u Edge Pro, takže to je tak jediná rozumná varianta výměny bridge...
Ale štve mě, žes mi teď nasadil brouka do hlavy, jestli by se mi nemohlo vejít Edge Zero do díry po Jackson Low-pro :)
Edit: Co jsem koukal, tak šířka je snad u všeho 92 mm, tam žádný velký rozdíly nejsou...
Die Hard or Die Home
landser

Příspěvek od landser »

Jo a kdybych se vysral na ty EMG snímače tam dávat...tak jaké by jste mi doporučily snímače? :)
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

landser píše:Jo a kdybych se vysral na ty EMG snímače tam dávat...tak jaké by jste mi doporučily snímače? :)
Rozhodně Seymour duncane SH-6, SH-4, SH-2, SH-1 nejlepší mandáti. NAmixovat jak chceš. Potom ještě Dimarzia a někdo vychvaluje R.M. pickups.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Jestli to náhodou není naprosto zbytečné dávat tam tremolo za 5 litrů. Opravdu ho tak moc používáš?
Jinak co se týká RG řady, tak všechny modely nemají stejné krky. A pokud máš EMG snímače, šel bych do RG 550-570, kterou jsem viděl na bazaru /okolo 12t/ a má ještě o dost lepší krk a dřevo než řada 3xx.
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

bubucci píše:Jestli to náhodou není naprosto zbytečné dávat tam tremolo za 5 litrů. Opravdu ho tak moc používáš?
Přeeesně. Tremolo bych měnil až teprve pokud by mělo orvané nože.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“