Pearl VBX 925H/C

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
tom.batoh

Pearl VBX 925H/C

Příspěvek od tom.batoh »

Zdravím,
chtěl bych se zeptat co říkáte na bicí Pearl VBX, jestli mi je schvalujete nebo ne, popřípadě mužete navrhnout svůj tip. Těším se na vaše názory.

ODKAZ: http://kytary.cz/pearl-p-vbx925h-c-vbx- ... /HN108407/
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Re: Pearl VBX 925H/C

Příspěvek od Monikad »

Přiznám že neznám, ale pokud máš rád specifika zvuku březového dřeva, tak je to myslím hodně fajn souprava. A také pokud jsi vyznavačem trendu nižších korpusů a menších rozměrů. Mě by 14" kotel (navíc hluboký jenom 11") nestačil... chyběla by mi hutnost 16x16tky..... ale jak říkám, tohle je soudobý trend a já jsem "stará škola" :) Jako protipól tomu je kopák 22"x18", což už je dělo.. to můžu z praxe potvrdit. Plechový snare někomu nemusí sedět, ale to je to nejmenší jej zaměnit za jiný a plecháč poslat do světa. nakonec u střední třídy souprav bývá dodávaný snare slabinou jinak skvělé sady. Ale jak píšu, plech může také někdo mít rád, takže to je jen úvaha nahlas, ne výtka :wink:
Při solidním obutí a ladění to musí být jako celek dobrá volba, za ne přemrštěnou cenu. Trošku mi to připomíná legendární Export od stejné značky.
Z obrázku a popisků to vypadá jako solidní volba střední třídy sady s docela obstojnýmmi kousky HW jako bonus. nevrtané tomy už jsou standard, dodávaný HW a použité ráfky zřejmě taky, patří ke kvalitnějšímu železu.......

U mě by to obstálo..... kdyby to ovšem byl javor :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
pehve

Příspěvek od pehve »

jj, souhlasím, ted ještě pořádný plechy a blány a je tu komplet sada za 45-50k a tak to má být.
mapexdrummer

Příspěvek od mapexdrummer »

http://www.drumcenter.cz/eshop/pearl-vi ... kk74cdjh5
Co tohle? Jen o tři tisíce víc za krásnou a ojedinělou povrchovku a kotel navíc... Navíc hutné hluboké kotle a moderní "short" tomy...
pehve

Příspěvek od pehve »

Ta grafitti je pěknej kousek ale já třeba tyhle shortky nikdy moc nemusel, mám raději velký a hluboký korpusy(mapex orion). Kotle jsou dobrý ale protože jsou dva platíš o 3.400 víc, žádná přidaná hodnota tam není.
mapexdrummer

Příspěvek od mapexdrummer »

Jn, ale kdyby chtěl k té pětimístné sadě druhej kotel dá daleko víc jak 3,400Kč...
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“