Zapojení Wah-wah pedálu a dvou krabiček
Pravidla fóra
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
Zapojení Wah-wah pedálu a dvou krabiček
čus lidi..momentálně mám Wah- wah pedál a jednu krabku (Distortion Death metal) zapojený tímhle způsobem: 1.Kytara 2.Wah.. 3.Death metal 4.Kombo.. (snad rozumíte..):D a zajímalo by mě jestli bych za ten Distortion mohl zapojit ještě nějakej Chorus na čistej kanál..??
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapojení Wah-wah pedálu a dvou krabiček
Chorus se zapojuje spíš před zkreslení, ale můžeš vyzkoušet, co ti bude víc vyhovovat. Pokud ho budeš zapínat jenom na čistá, tak je to jedno...
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
mě jde hlavně o to jesi to bude vůbec nějakým způsobem fungovat..
bojím se že koupím třeba za 3 litry nějakej chorus a bude to dělat bordel..
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Fungovat to bude. Nemusíš ty efekty mít puštěné najednou, a i kdyby, můžeš je nastavit tak, aby ti to spolupracovalo.kytarákjames píše:mě jde hlavně o to jesi to bude vůbec nějakým způsobem fungovat..bojím se že koupím třeba za 3 litry nějakej chorus a bude to dělat bordel..
Já bych naopak dával chorus za zkreslení - co člověk, to jiný názorbubucci píše:Chorus se zapojuje spíš před zkreslení, ale můžeš vyzkoušet, co ti bude víc vyhovovat. Pokud ho budeš zapínat jenom na čistá, tak je to jedno...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
woro90-1
Já bych zase dal žabí hněv až za zkreslení, ale to je otázka vkusu.
Já osobně ho mám taky až za zkreslením. Zkus si to mít zapojený před a potom i za , a uvidíš, co ti bude vyhovovat 
A já bych zas prohodil kabely, kvákadlo zapojil opačně. Nejdřív kabel do výstupu a posléze ze vstupu dál do efektového řetězce a to se teprv budou dít věci! Otázka vkusu...
To ale ne u všech kvákošů funguje.wikxzen píše:A já bych zas prohodil kabely, kvákadlo zapojil opačně. Nejdřív kabel do výstupu a posléze ze vstupu dál do efektového řetězce a to se teprv budou dít věci! Otázka vkusu...
-
woro90-1
A u toho tvého to nefunguje ani jedním směremKamahl píše:To ale ne u všech kvákošů funguje.wikxzen píše:A já bych zas prohodil kabely, kvákadlo zapojil opačně. Nejdřív kabel do výstupu a posléze ze vstupu dál do efektového řetězce a to se teprv budou dít věci! Otázka vkusu...