Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
- ...EDGE...
Re: Zhodnoťte naše nahrávky
Rozhodne lepsi, v nekterych pasazich by to chtelo jeste zlepsit plynulost a je tam par chybek, ale uz je to celkem slusne.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Už si to moc nepamatuju, ale potom dim akordu má být tuším E7 (typ D7 posunuté o 2 pražce) a ne Emi.
Jinak začátku, hlavně těm sextám, by větší plynulost prospěla. Hodně je usekáváš.
Jinak začátku, hlavně těm sextám, by větší plynulost prospěla. Hodně je usekáváš.
Tak něco z vlastní dílny, tak mi to zhodnotťe, hlavně jestli má cenu to dál nějak rozvíjet popř. co vylepšit.
Jenom upozorňuju, že ten neladící akord je tam schválně. Náhráváno přes nějakej zpěvovej mikrofon stojící u komba, Audacity a zvukovku z noťasu.
http://www.box.net/shared/i4ip7nj7h1
Jenom upozorňuju, že ten neladící akord je tam schválně. Náhráváno přes nějakej zpěvovej mikrofon stojící u komba, Audacity a zvukovku z noťasu.
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
- frajerik
- last.fm: http://www.last.fm/user/nerbo
Znova som nahral deep silent complete s troška vačším skillom.
http://www.youtube.com/watch?v=oZoljMrsnDo
http://www.youtube.com/watch?v=oZoljMrsnDo
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Zvuk na nic, děláš tam chyby, nezní to čistě, nápad ta skladba zrovna nemá, je to vcelku nuda.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
ok založim jí a dál se jí věnovat nebudu-jenom tak od boku-pomoh by tomu hodně nějakej text? Ta skladba nemá bejt zrovna instrumentálníNero píše:Zvuk na nic, děláš tam chyby, nezní to čistě, nápad ta skladba zrovna nemá, je to vcelku nuda.
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Možná kdybys k tomu přidal text, bicí, basu, klávesy, symfonický orchestr, možná sbor a pak tu skladbu z půlky přepsal.
Nicméně neřeš skládání a zaměř se na hraní. Na to, jak je to primitivní, to zní strašně nečistě.
Nicméně neřeš skládání a zaměř se na hraní. Na to, jak je to primitivní, to zní strašně nečistě.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
real_dead_one
Blind Witness - s novou kytarou
asi mi tam trošku ujel rytmus v nekterych pasazich, kdyby si to ho nekdo vsiml, smele mi to vytknete 
a jedna jednoducha.
sry za chyby jestli tam sou, je to odposlouchane.
no a ted se snazim dojit na nejaky slozitejsi songy z noveho cd blind witness. takže i složitějších věcí se dočkáte
a jedna jednoducha.
sry za chyby jestli tam sou, je to odposlouchane.
no a ted se snazim dojit na nejaky slozitejsi songy z noveho cd blind witness. takže i složitějších věcí se dočkáte
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Vorech, vorech
No, je to katastrofa, na to jak máš všude plno nesmyslnejch keců...
a vyhodil sebe s kytarou...Možná kdybys k tomu přidal text, bicí, basu, klávesy, symfonický orchestr, možná sbor
No, je to katastrofa, na to jak máš všude plno nesmyslnejch keců...
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- ...EDGE...
Kdyz pominu ze ten zvuk se mi nelibi vubec vubec, tak teda hrani se mi libi o to min :/vorech6 píše:Tak něco z vlastní dílny, tak mi to zhodnotťe, hlavně jestli má cenu to dál nějak rozvíjet popř. co vylepšit.
Bohuzel, toto u me moc bodu neziska, kdyz to zrovna nahodou ladi, tak to skvrci a je to nudne.
real: Mne tam drobnych chybek prijde vic, ale lip bych to asi jen tak nezahral, takze respekt. Ten pregainovanej zvuk mas naschval? 
Mimochodem kdyby nekdo mel GPcko na neco podobnyho (nejlepe ale ve standardu), tak hodte, zajimalo by me, jak je to narocny, ale travit cas odposlouchavanim fakt nehodlam
vorech: Jestli to neni recese, tak to je spatny. Jak dlouho hrajes?
Mimochodem kdyby nekdo mel GPcko na neco podobnyho (nejlepe ale ve standardu), tak hodte, zajimalo by me, jak je to narocny, ale travit cas odposlouchavanim fakt nehodlam
vorech: Jestli to neni recese, tak to je spatny. Jak dlouho hrajes?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
To je dost možná jedna z nejzábavnějších věcí, které jsem tu našel.. poklona!rasomaso píše:Tak co salátitohle nemusíte hodnotit, jen jsem si říkal že to sem hodim, jako obvykle jsem si něco nahrával tak ať to taky jednou někdo slyší.
![]()
http://www.box.net/shared/2govqlgeva
Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
- ...EDGE...
To teda, predtim jsem to prehlid, a ted jsem rad, ze na to Lamps upozornil, dost dobre!Lamps píše:To je dost možná jedna z nejzábavnějších věcí, které jsem tu našel.. poklona!rasomaso píše:Tak co salátitohle nemusíte hodnotit, jen jsem si říkal že to sem hodim, jako obvykle jsem si něco nahrával tak ať to taky jednou někdo slyší.
![]()
http://www.box.net/shared/2govqlgeva
A to "yeeeah" delas ty?
Hele, zkus na 911tabs kouknout na the agonist - konkrétně Bussines suits & Combat boots (ta je o dost složitější), nebo Rise and Fall (ta jde zahrát celkem dobře)Wohma píše:Mimochodem kdyby nekdo mel GPcko na neco podobnyho (nejlepe ale ve standardu), tak hodte, zajimalo by me, jak je to narocny, ale travit cas odposlouchavanim fakt nehodlam
Přímo linkovat se mi nechce
-
real_dead_one
W: Ten zvuk je schválně áno, vždy se snažim co nejvíc přiblížit zvuku originalu. Uznávám že v reflection se mi to zrovna dvakrát nepovedlo
Ale ten gain je tam schválně, když je ho míň zní to divně.
edit: zapomněl sem poděkovat za zkouknutí
edit: zapomněl sem poděkovat za zkouknutí
...EDGE... Originální skladbu moc neznám, ale v tvém podání se mi líbí.
Občas ti tam zakolísá rytmus, na tom by chtělo zapracovat. To se ale odstraní vytrvalým cvičením prakticky samo a ty i podle tvých ostatních videí nevypadáš na línou lemru, co akorát zevlí na fóru, takže to půjde.
rasomaso 02:17 úplně zahřálo srdce.
Cejtim v tom Hendrixovy postupy. No a to finále nemá chybu... Takhle bych chtěl taky hrát. Moc pěkný!
Smekám slide až na zem!
vorech6 Možná by sis moh' dát na fóru nějakej čas pohov a spíš se věnovat kytaře, fakt by ti to prospělo. Nevim, jak dlouho hraješ, ale vzhledem k tomu, jak se tady už nějakej čas projevuješ, je tahle nahrávka tragická.
rasomaso 02:17 úplně zahřálo srdce.
vorech6 Možná by sis moh' dát na fóru nějakej čas pohov a spíš se věnovat kytaře, fakt by ti to prospělo. Nevim, jak dlouho hraješ, ale vzhledem k tomu, jak se tady už nějakej čas projevuješ, je tahle nahrávka tragická.
Edge: ta písnička na mě působí hrozně charismaticky a i v tvém podání se mi fakt líbila, jestli tam byla nějaká chybka v rytmu na to já moc nekoukám, prostě dobrý !
Raso:prostě bomba, nevím co dodat, fakt supr.
Vorech:sice nevím jak dlouho hraješ, ale i přesto bys na sobě měl máknout, bohužel mudrcování z nikoho kytaristu neudělalo, nalaď si kytaru, nalaď si uši a začni na nějaké lejčí skladbě, ale hlavně se drž rytmu a hraj to čistě...neber to jako podrb od někoho kdo sem nic nedal, ale jako radu.
Raso:prostě bomba, nevím co dodat, fakt supr.
Vorech:sice nevím jak dlouho hraješ, ale i přesto bys na sobě měl máknout, bohužel mudrcování z nikoho kytaristu neudělalo, nalaď si kytaru, nalaď si uši a začni na nějaké lejčí skladbě, ale hlavně se drž rytmu a hraj to čistě...neber to jako podrb od někoho kdo sem nic nedal, ale jako radu.
Nejdřív sem chtěl napsat, ať sem taky nahodíte něco vy, co kérujete, ale poslech sem si tu vořechovu věc a je to fakt strašná s****a sory 
A co ty Žebráku, kdy bude nějaká nahrávka? 
Já jsem Tě chtěl taky někdy slyšet, přeci jen jsi už na fóru docela dlouho, tak by ses mohl taky nějak prezentovat.
Já jsem Tě chtěl taky někdy slyšet, přeci jen jsi už na fóru docela dlouho, tak by ses mohl taky nějak prezentovat.