Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
Re: Zhodnoťte naše nahrávky
Nemám co a nemám jak... 
aležebrák píše:Nemám co a nemám jak...
-
charliealpha
Co se divíš? Je to přece Točník.umaxer píše:aležebrák píše:Nemám co a nemám jak...
Náhodou vole Pivní pupek má dobrý texty !
Ou sorry nějak jsem nemyslel že tady přibudou ještě nějaký komentáře
60s: nevim přesně jak to myslíš, nahrával jsem to sólo zvlášť a mixnul v audacity...
Lamps: jestli jako doopravdy, tak teda dík
EDGE: jaja, není nad pořádný yeeaaah
Kamahl: v těch 2:17 jsem si přál aby mi to hrálo dál i ten podklad
holt to tam nějak je, tak dík 
Flajtr: taky nevím co dodat, díkec
tak abych tu nebyl jen pro sklizeň tak se pokusim i něco napsat
Edge: dobré, je trochu vidět že to hraješ dost z paměti, origoš neznám tak nevim jestli můžu hodnotit rytmus, ale přijde mi že tam jsi občas trochu pomalejší než bys měl. Každopádně jako celek se mi to líbilo
a taky jsem ti naskenoval pokojík, takže tě teď můžu vykrást i po tmě 
frajerik: Nero to napsal, je vidět že se u toho trochu nudíš, je to takový nezáživný, radši bych skousl trochu víc chyb a nevázaně rozjuchanýho poskakování u nějaký vypalovačky než čekačku na sólíčko. Nightwish mi moc neříká takže ti nemůžu napsat nic moc dalšího/lepšího, sorry.
...metal moc nemůžu hodnotit...
60s: nevim přesně jak to myslíš, nahrával jsem to sólo zvlášť a mixnul v audacity...
Lamps: jestli jako doopravdy, tak teda dík
EDGE: jaja, není nad pořádný yeeaaah
Kamahl: v těch 2:17 jsem si přál aby mi to hrálo dál i ten podklad
Flajtr: taky nevím co dodat, díkec
tak abych tu nebyl jen pro sklizeň tak se pokusim i něco napsat
Edge: dobré, je trochu vidět že to hraješ dost z paměti, origoš neznám tak nevim jestli můžu hodnotit rytmus, ale přijde mi že tam jsi občas trochu pomalejší než bys měl. Každopádně jako celek se mi to líbilo
frajerik: Nero to napsal, je vidět že se u toho trochu nudíš, je to takový nezáživný, radši bych skousl trochu víc chyb a nevázaně rozjuchanýho poskakování u nějaký vypalovačky než čekačku na sólíčko. Nightwish mi moc neříká takže ti nemůžu napsat nic moc dalšího/lepšího, sorry.
...metal moc nemůžu hodnotit...
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Nic originálního, ani autorskýho, jen jsem splácal několik notoricky známých rockových riffů dohromady a výsledek se myslím docela povedl...enjoy
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě docela dobré
Ty přechody máš líbivě vyřešené. 
vorech6: Přetrpěl jsem to až do konce a nenapadá mě nic jinýho než .......Co to k***a je?
Solstice: Relativně slušně zahraný, ale tak nějak o ničem. Rockový riffy poskládaný za sebe netvořej kompaktní celek, takže je to celkem nuda. Občas se netrefuješ přesně do rytmu, ale jen nepatrně a některý riffy nejsou zahraný úplně podle originálu.
Solstice: Relativně slušně zahraný, ale tak nějak o ničem. Rockový riffy poskládaný za sebe netvořej kompaktní celek, takže je to celkem nuda. Občas se netrefuješ přesně do rytmu, ale jen nepatrně a některý riffy nejsou zahraný úplně podle originálu.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Díky za reakce
J.J: o těch malých rytmických nepřesnostech vím, ale neuškodí, když mě na to upozorní i někdo jiný... jinak který riffy konkrétně myslíš? já se právě snažil, aby bylo všechno přesně podle originálu, teda kromě Crazy Train, který hraju podle Zakka z Live & Loud...
J.J: o těch malých rytmických nepřesnostech vím, ale neuškodí, když mě na to upozorní i někdo jiný... jinak který riffy konkrétně myslíš? já se právě snažil, aby bylo všechno přesně podle originálu, teda kromě Crazy Train, který hraju podle Zakka z Live & Loud...
Právě ten Crazy Train jsem myslel, ale jestli to hraješ podle živáku, tak v poho.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
Ten Crazy Train mě taky trochu sral, ale pak sem si uvědomil, že je to takový Zakkovský.
Je to pěkný ale Crazy Train se mi víc libí studiová verze 
vcera me napdla takova vecicka, dneska sem to lehce dokutil
jeste tam chybi solo ke konci, ale i tak budu rad kdyz mi na to nekdo takhle napise svuj nazor
http://www.box.net/shared/fo07t2s8fe
jeste tam chybi solo ke konci, ale i tak budu rad kdyz mi na to nekdo takhle napise svuj nazor
http://www.box.net/shared/fo07t2s8fe
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Při vybrnkávání Ti utíká rytmus, i když máš zapnutý metronom (mimochodem by bylo celkem dobré, kdyby nebyl ve výsledné nahrávce slyšet)
Podivná zakončení té elektriky (co tam nepatří odstříhej)
Podivná zakončení té elektriky (co tam nepatří odstříhej)
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Jsem si udelal takovej mensi cover The Devil Wears Prada- Danger Wildman.
http://www.box.net/shared/mh6agyffa6
Zacatek je takovej divnej Audacity to nejak blbe pobralo ale dal je to v klidu.Rate it.
http://www.box.net/shared/mh6agyffa6
Zacatek je takovej divnej Audacity to nejak blbe pobralo ale dal je to v klidu.Rate it.
Docela doře zahrané, až na ten falešnej bend v 2:35
a nějaké nepřenosti, které jsem slyšel(a učite i ty, které jsem neslyšel) 
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že hned v 2:38 - 39 je druhej, kterej trošku ujíždí, když se do toho člověk zaposlouchá. Ale podle mě, když tam ty chyby nehledáš, tak to není tak hrozné aby Tě to za uši tahaloAmid píše:Docela doře zahrané, až na ten falešnej bend v 2:35a nějaké nepřenosti, které jsem slyšel(a učite i ty, které jsem neslyšel)
Jsem jenom blbnul s Loopstationem a vyplodil jsem chujovinu, není to nic moc, ale i tak jsem to nahrál
... a moc si nevšímejte toho "chlívu" okolo
... a moc si nevšímejte toho "chlívu" okolo
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
V 0:43 mi příjde, že to trošku ujíždí, pak tam je ještě pár nepřesností, jinak se mi to velice líbí.