Les Paul

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Plumm
Kontaktovat uživatele:

Re: Les Paul

Příspěvek od Plumm »

Mno, jak výtvarník neví, jakou cenu má jeho práce a hned jak zavětří šanci, trojnásobně navýší cenu, tak to smrdí:) A s těma bleskama je to pravda, technicky snadný a neni to ani nijak časově náročný, 1500Kč, navíc někomu, kdo ti ani neukázal nějaký svoje portfolio, co dělá a co umí, bych to taky nedal, páč výsledek je za tu cenu až moc nejistej:)
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Přesně, taky sme se na sebe nedívali hezky, když jsem mu řekl co si myslím :) To je teď jedno, momentálně udělám několik pickuardů a podle nálady budu měnit :D Jsem na sebe zvědavej.
mm-airbrush

Příspěvek od mm-airbrush »

Jestli je ten lak v pořádku, ty blesky nejsou problém - včetně zalakování a leštění. :wink:
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Čau chápu to tak, že se nabízíš ? Lak mám víceméně v pořádku, bohužel pod pickguardem už jsou nějaké chybky, ale myslím, že by mi nedělalo takový problém tu kytaru odzbrojit a doopravit...jde jen o to odkuď jsi a kolik by sis za to tak řekl, já jsem bez peněz, ale nemám problém něco zaopatřit, kdyžtak mi napiš SZ a mlžem to probrat :wink:
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Nechcu nic říkat ale pokud to nemáš lakované pořádným lakem. je totální volovina si na to dělat airbrush. Nech si to zalakovat u kytaráře. pak na to dej airbrush a pak nech ještě ten airbrush zalakovat poslední vrstvou.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Proč myslíš ? Podklad by byl rovnej a o to jde, to že by to pak mohlo být přestříkané něčím tvrdším, beru skoro jako samozřejmost...a navíc zatím nic nedělám
Mastr

Příspěvek od Mastr »

když máš měkký podklad a přestříkneš ho tvrdším lakem bude to stejně bez efektu protože ten měkký podklad na spodu se prohne... můj homemade exp je lakovaný akrylátem (barva) a na to čistý polyurethan. A musím říct, že je to podstatně tvrdší než akrylátem z pixly, ale furt to není jako na kytarách z fabriky. Mám ho udělaný přibližně rok a je na něm víc šrámů než na mé první kytaře.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Já na to stejně dlabu, ceny jsou hrozný, takže jsem začal promýšlet a vyrábět pickguardy a pak koupim zrcadlovou foliu, nebo si necham udelat chromovanej normal z plechu :)
Bilardy

Příspěvek od Bilardy »

Za ty blesky bych si vzal max 150,- za práci plus barvy protože je to hrozně jednoduchý ale nenapadlo mě že by to někdo chtěl tak jsem to nezkoušel.

jinak na ten pickgurad bych použil něco jako má Flux z Oomph. vypadá to jako rozbitý zrcadlo poslepovaný k sobě

Obrázek
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Bilardy píše:Za ty blesky bych si vzal max 150,- za práci plus barvy protože je to hrozně jednoduchý ale nenapadlo mě že by to někdo chtěl tak jsem to nezkoušel.

jinak na ten pickgurad bych použil něco jako má Flux z Oomph. vypadá to jako rozbitý zrcadlo poslepovaný k sobě

Obrázek
To je ale asi fakt rozbitý zrcadlo nebo nevím, výroba by byla moc složitá a při velikosti stratovskýho pickguardu by to asi ani nebylo moc hezký
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“