The Dead Weather

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Miškus
Kontaktovat uživatele:

The Dead Weather

Příspěvek od Miškus »

Co říkate a tenhle nejnovější projekt Jacka Whitea?
Podle mě je to hodně zajímavý. Už jen to že Jack White tam působí víc jako bubeník než jako kytarista. Alison Mosshart má dost dobrej hlas. Zbytek tvoří Dean Fertita z Queens Of The Stone Age a Jack Lawrence kterej už s Whitem hrál v The Raconteurs :-)
fildak

Re: The Dead Weather

Příspěvek od fildak »

No, taky uz jsem se na to dival. Docela se mi to libi, ostatne joko vsechno ostatni od Jacka Whitea. On je ostatne dobry multiinstrumentalista, to jsem videl v It might get loud. A vubec nezahali, v kolika kapalách vůbec hraje?
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Ehm...ve třech (kdo by to byl u něj řekl) :D

DW mám hodně rád..luxusní psycho, doufám že se u nás ukážou. Rád bych je viděl naživo..mám rád jak první, tak i druhý album. A plánuju si je obě koupit v originále.
Miškus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miškus »

Jo jo Jack je tou trojkou prostě posedlej :-D Taky bych je rád vidl na živo. O prázdninách jedu do USA tak sem myslel že bych tam odchyt nějakej koncert cizí skupiny co k nám jen tak nezavítá a zrovna Dead Weather mě minou v LA jen u pár dní :( Ale mohli by sem přijet. Takovej Lucerna Music Bar je pro ně jak stvořenej. Už je tam vidim :-D
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

To jó nó :D já bych je bral i do Roxy..to je zkrátka jedno kde.
Miškus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miškus »

Tak mám hroznou radost :-) V létě jedu okruh po USA a zrovna když budu v San Franciscu tak tam mají koncert Dead Weather!!!!! :-))) Sakra to bude nářez. Jen vidět Jacka Whitea kterej je pro mě hroznej vzor :-)))
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

No tyvole.. :shock: závist jak svině :oops:
Miškus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miškus »

Tak koncert byl naprosto geniální skvělej!! Nejlepší koncert na kterym sem kdy byl :) Prostě skvělý :)) Alison má naživo ještě lepší hlas než na desce a Jack na bubny válel ale když zahrál There Will Be Enough Water na kytary tak to mě totálně odrovnalo :) Doufám že ještě někdy zajedou k nám rád si to zopakuju :)
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Hele, přeju ti to, je to fakt super.....ale kdybys mi to vyprávěl někde na ulici, tak tě možná závistí uškrtim :oops:
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“