Behringer FX 600
Pravidla fóra
Behringer FX 600
Máte s tímto pedálovým efektem někdo zkušenost? Chtěl bych trochu experimentovat a nevrážet do toho zase příliš peněz... hraju částečně punk, hardrock, psychedelii. Pokud je to směrodatné, kytara Epiphone SG 400, kombo tranďákovej Randall 75W a zkreslení Digitech grunge distortion.
Vidimský Custom Stratocaster (2014), Ibanez JSM-10, Fender American Standard Stratocaster (1996), Gibson SG Standard P90, Epiphone SG-400 / Fender Deluxe Reverb, Fender Champ (1972), Vox AC4C1, Regent 30 (197x), Roland 60 full tube mod (1982)
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Behringer FX 600
No, řeknu ti to takhle - mnoho od toho nečekej, za 700 multiefekt od Uliho, to bude asi fakt psychedelie, jen nevím, jestli v tom správném směru...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
no zas taková trága to není. Chorus chorusuje, echo echuje, phaser fejzruje... samozřejmě je to "multi fx" v úvozovkách - vždy jen jeden z těchto efektů. Ale jinak je to 24 bitový, takže zvuková kvalita je celkem odpovídající. Žere to baterky jako každý procesorový efekt (100mA je prostě dost), takže provoz na napáječ.
Nevlastním ho, ale zkoušel jsem ho. Přijde mi to kvalitativně za dané peníze v poho... pokud chceš otestovat 6 typů efektů za rozumné peníze, proč ne...
Nevlastním ho, ale zkoušel jsem ho. Přijde mi to kvalitativně za dané peníze v poho... pokud chceš otestovat 6 typů efektů za rozumné peníze, proč ne...
Bez adaptéru ani ránu: na baterku obyčejnou to jenom bliklo a nehrálo. Alkalická šlapala půl hodiny.
No, už ho zase prodávám, kdybyste někdo měl zájem, hlaste se
některý efekty mi tam přijdou celkem v pohodě (delay, tremolo a pitch shifter za ty prachy vůbec nejsou špatný), ale celkovej zvuk dost omezuje absence true bypass - to je hlavní věc, co mi na této krabičce vadila. Zbylý efekty vážně nic moc, ono s přihlédnutím k ceně se tomu ani nelze divit, ale aspoň jsem si vyzkoušel, o čem to je a podle čeho dále vybírat
Teď si kupuju samostatnej chorus pedál EHX Small clone, tak věřim, že to bude o něčem jiným 
Vidimský Custom Stratocaster (2014), Ibanez JSM-10, Fender American Standard Stratocaster (1996), Gibson SG Standard P90, Epiphone SG-400 / Fender Deluxe Reverb, Fender Champ (1972), Vox AC4C1, Regent 30 (197x), Roland 60 full tube mod (1982)