Atkins píše:Moc hezké, škoda, že ses moc řídil originálem, ten krkový snímač je moc daleko a tím ses připravil o tlustý, dlouhý, kulatý tóny.
Tak poloha snímače je přesně podle originálního Fenderu. Nepřemýšlel jsem nad tím zda to někam posunout. Tyhle věci jsem dělal podle výkresu a šablony. Ale je fakt, že se s tím dalo experimentovat.
Plumm píše:Paráda:)
Pak nezapomeň napsat, jak je na tom Milesi nitro s tvrdostí. Jestli do něj pude rejt nehtem atd, fakt mě to zajímá.
Mám tuším pět vrstev(ve výsledku jich tam bude ještě víc, dělá to opravdu tenké vrstvičky) na pokusném odřezku toho olšového dřeva a tam se mi lak zdá docela tvrdý. Když hodně zaberu tak sice rýhu udělám, ale to už musím fakt zabrat. Takže z tohohle pohledu zatím spokojenost.
Jinak jenom pro zajímavost. Cena toho laku není nijak vysoká. Plechovka 1kg mě vyšla na 180,-. Obyčejný nitro lak co seženu u nás v prodejně s barvama stojí půl kila 70kč. Což není vůbec rozdíl. S tím, že vím, že tohle je ověřená kvalita. Osobně zatím opravdu doporučuju jít do kvalitních laků. Volal jsem do milesi několikrát a vždy mě technik přesně poradil co a jak vybrat.
MrB14ck píše:moc pěkný (ty fleky tomu dodávaj zajímavej vzhled) - ten krk je z nějakýho mexika?
Krk je z originál japonského JB. Rok výroby 1993-1994. Takže doufám kvalita.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801