ZuŠ

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

ZuŠ

Příspěvek od tadeasp »

Mám dotaz, vezmou mě v 17 do nějáké ZuŠ kde bych se chtěl učit na bicí a nebo už musím jedině doma? A co bych potřeboval na doma když nemám peníze na celou bicí soustavu
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
fuxleep

Re: ZuŠ

Příspěvek od fuxleep »

No urcite te vezmou :D , ze zacatku si kup jen snare , stojan , palicky
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

taky máš ještě třetí alternativu: Privátní učitel! :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

Na to už bych asi neměl prachy, co mě tak v te zuš naučí?Nechtěl bych pul roku tvrdnout jen na bubnování lehkých věcí.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
dysharm

Příspěvek od dysharm »

jde o to co už umíš????Základ sou noty,né že bych to preferoval,ale musel sem se podřídita nelituji,ale pokud chceš umět dobře a elegantně na bicí,musíš umět noty,a to proto,že všechny školy na bicí sou v notách,a to od základu na malý bubínek a ž po celou sestavu+double bass
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

tadeasp píše:Na to už bych asi neměl prachy, co mě tak v te zuš naučí?Nechtěl bych pul roku tvrdnout jen na bubnování lehkých věcí.
Myslím si (alespoň to slýchám od těch, co tím prošli) že (půlroku tvrdnout na lehkých věcech" určitě nebudeš. Z toho co si psal je zřejmé, že to bude tvoje první odborné vedení, tedy se vedle teorie budeš první tdny trápit s řádným držením paliček a mám i pocit že během prvního roku se nedostaneš dál než k etudám pro bubínek.... je to pochopitelné. :wink:
K bubnování na celou soupravu čehokoliv, tak to bude pěknou řádku měsíců trvat. Nic se nedá uspěchat....
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

Monikad píše:
tadeasp píše:Na to už bych asi neměl prachy, co mě tak v te zuš naučí?Nechtěl bych pul roku tvrdnout jen na bubnování lehkých věcí.
Myslím si (alespoň to slýchám od těch, co tím prošli) že (půlroku tvrdnout na lehkých věcech" určitě nebudeš. Z toho co si psal je zřejmé, že to bude tvoje první odborné vedení, tedy se vedle teorie budeš první tdny trápit s řádným držením paliček a mám i pocit že během prvního roku se nedostaneš dál než k etudám pro bubínek.... je to pochopitelné. :wink:
K bubnování na celou soupravu čehokoliv, tak to bude pěknou řádku měsíců trvat. Nic se nedá uspěchat....
jasně, na celou sestavou dokážu pár věcí zabubnovat, akorát netuším jak se tomu odborně říká.Většinou ten rytmus mám jen odposlouchaný ze skladeb.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

jasně, já ti rozumím a popravdě přesně tak jsem to i tušila :wink:

No smiř se s tím, že nástupem do školy se začneš učit opravdu od nuly. :idea: Ono zjistíš, že většinu všech těch návyků co máš, se tě budou snažit zbavit....

Vím to, jsem také čistokrevný samouk... :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“