Obrázek s vybavením
Pravidla fóra
- an_albatross
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak... aspoň vypadá na shématu důležutějc než v reálu 
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
Protože pedály se kupujou, aby se s nima moh člověk vytahovat v podpisech na diskuzích a ne s nima hrál hrál. Zapojovat ho ke kytaře? to je dneska úplně out... a ty evidentně taky.wikxzen píše:Proc ten wah pedal nemas zapojeny do te kytary?
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
nojo ale já můžu hrát jenom nasucho páč to nejde ani do ampecuimpact píše:Protože pedály se kupujou, aby se s nima moh člověk vytahovat v podpisech na diskuzích a ne s nima hrál hrál. Zapojovat ho ke kytaře? to je dneska úplně out... a ty evidentně taky.wikxzen píše:Proc ten wah pedal nemas zapojeny do te kytary?
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
a to je dobře.Caggan píše:lidi jak ten obrazek tak zvetsite? me to proste nejde!
nejsou tu žádný psaný pravidla ohledně velikosti obrázku v podpisu (pravděpodobně brzo přibudou, protože to bez nich asi nejde...), ale prosímvás,
1) přemýšlejte a použijte selskej rozum, než dáte do podpisu plachtu, která se pak opakuje dvacetkrát na stránce a vždycky zaplácne půlku monitoru... nehledě na to, že lidem zpomalí načítání stránky
2) neurážejte se, když vás někdo upozorní, že jste to krapet přehnali
díky.

kytarová škola - pojeďte!
týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou
Souhlasím, bezvýhradně.jana píše:a to je dobře.
nejsou tu žádný psaný pravidla ohledně velikosti obrázku v podpisu (pravděpodobně brzo přibudou, protože to bez nich asi nejde...), ale prosímvás,
1) přemýšlejte a použijte selskej rozum, než dáte do podpisu plachtu, která se pak opakuje dvacetkrát na stránce a vždycky zaplácne půlku monitoru... nehledě na to, že lidem zpomalí načítání stránky
2) neurážejte se, když vás někdo upozorní, že jste to krapet přehnali
díky.
Myslete logicky. Nikdo vás tady nechce buzerovat, ani omezovat, ale ymslím že nejste na foru kvuli tomu abyste měli v podpisu obrázek na půl stránky, kterej třeba polovinu lidí nezajímá a akorát zdržuje. Možete to vypsat slovně.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
jen jednu otazku:
Proc?
Asi jsem z toho uz vyrostl nebo co, ale nevidim duvod...
Proc?
Asi jsem z toho uz vyrostl nebo co, ale nevidim duvod...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1