Nějaká kopie Fender Jaguar?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
kure221

Nějaká kopie Fender Jaguar?

Příspěvek od kure221 »

Ahoj, chtěl bych si kupovat kytaru a nejvíc mi zatim padne Fender Jaguar, ale Fender jaguar jako originál je dost dará cca: 21 000kč, takže bych chtěl spíše kopii této kytary, nevíte o nějakých kopií těchto typů kytar??. Díky za odpovědi.
DL
Kontaktovat uživatele:

Re: Nějaká kopie Fender Jaguar?

Příspěvek od DL »

A kolik na to máš?
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Napada mne jen tenhle squier
http://kytary.cz/squier-jagmaster/HN082850/
sam jsem ji mel...
Zalezi, jestli chces kopii tvarem, nebo i hardwarem a snimacema.
No a hlavne kolik do toho chces vrazit.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Jagmaster má s Jaguarem společný jen tvar a menzuru, jinak je to úplně jiná kytara. Stratovská kobylka, humbuckery, elektronika jednodušší než na stratu.
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Ano, za předpokladu, že touží po Jaguaru :arrow:
Obrázek
se toho moc nenabízí.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

woro90-1 píše:Jagmaster má s Jaguarem společný jen tvar a menzuru, jinak je to úplně jiná kytara. Stratovská kobylka, humbuckery, elektronika jednodušší než na stratu.
To vim moc dobre.Proto se ptam, jestli mu zalezi jen na tvaru a la jaguar, nebo jestli chce mit i stejny snimace, tremolo a prepinace...obavam se, ze presna kopie jaguara je k nesehnani.A postavit si ji kytararem, to by vyslo daleko draz.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

Hrál jste někdo na toho mexickýho jazzmastera / jaguara? Nějak se mi tato kytara začíná líbit a zajímalo by mě, jak je na tom kvalitou. V shopu jsem ho zatím neviděl.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“