behringer na zpěv
Pravidla fóra
behringer na zpěv
stačilo by tohle na zpěv do zkušebny? diky http://eshop.kytary.cz/BEHRINGER-K1800F ... ringer:1:0
Urcite stacilo, hezkej je tam i ten ekvalizera a efekty.. Za ty prachy dobry, zkus si nekde najit recenze, jestli to neni nahodou nejaka nepovedena kopie, u Behringeru neni vsecko uplne top quality

PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Rozdílné otázky jsou "bude stačit" a "je to kvalitní".
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Mne to prirovnani prijde trefny - nemas barevnej mobil? Nemuzes delat veci, ktery zajimaji jen teenagery a diskose (posilani MMS, prehravani "videi"...), jinak mas plnohodnotnej stroj, kterej svou praci odvede
BTW, jak jeden mikrofonni vstup? Vzdyt je to 4kanal
BTW, jak jeden mikrofonni vstup? Vzdyt je to 4kanal
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Ja teda nevim, jak to delaji profesionalnejsi kapely, ale co jsem videl, tak se bezne ve zkusebnach zpiva pres klavesovy....Mylann píše:No ja nevim davat klavesove kombo na zpev...nebylo lepsi poridit uz nejakou aktivni bednu?...powermix a bedny do teto ceny nesezenes...natoz samostatnej mixik a zesilovac...
BTW, jety powermix a bedny by se do te ceny IMHO sehnat daly... Nebude to asi zadny terno a prijdes o efekty, ale ten Behringer zas taky nebude zadna koncertni bomba.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
já nemám mobil 
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
my se vlezly bedny, konec, mix, mikrák a stojan do 5 ti... ovšem bazar, dělaný bedny a teď budeme měnit mixák páč je to stará velká tesla a my máme malou zkušebnu tak se nám tam nevejde moc.... jako má to 8 vstupů takže když chce zpívat víc lidí a není to ani tak zlý na to že sme to koupili za 1400 z bazaru + teda sme předělali konektory na jacky.. ale je to celkem velký a my máme extrémě malou zkušebnu...
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
Mixak jsem nedavno prodaval 2 mikro + 2line stereo vstupy, myslim, ze do zkusebny akorat, prodal jsem ho oza 1300... Myslim, ze za tu cenu jde koupit malej mixacek, tkerej bude stacit. Ale mozna se vic vyplati ten powermix, videl jsem v inzeratech nejaky powermixy treba i za 4K, to se podle me uz vyplati, pak nebudes mit problem sehnat do 10K bedny do zkusebny.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
A nevíš jakej výkon toho powermixu? co třeba tohle http://eshop.kytary.cz/OMNITRONIC-Power ... mixy:0:1:0
stačilo by to i na menší koncerty třeba venku pro 50 lidí?
Určitě stačilo, my máme skapelou powermix 2x150W a izvučili jsme na tom zpěv na menším open air vystopení. A v sále to stíhá jak nic.Pieces píše:A nevíš jakej výkon toho powermixu? co třeba tohle http://eshop.kytary.cz/OMNITRONIC-Power ... mixy:0:1:0
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Jo, ten Behringer je sice 4 kanal, ale jen jeden vstup ma mikrofonni uroven. Zbytek jsou linky.
Dulezity je, kolik taky do toho je mozne investovat penez. Od toho se vsechno odviji. Vyhoda NEpower mixu, zesilovace a beden je ta, ze se kazda z tech casti da obmnenovat. Nevyhovuje mix, koupis vetsi, ale zes a bedny zustanou. Na druhou stranu pokud vis, ze to bude fakt jen do zkusebny a pripadne pro ozvuceni zpevu nekde na akci, tak se nabizeji moznosti: powermix + bedny, nebo mix + aktivni bedny. Oboji ma svoje pro a proti.
Dulezity je, kolik taky do toho je mozne investovat penez. Od toho se vsechno odviji. Vyhoda NEpower mixu, zesilovace a beden je ta, ze se kazda z tech casti da obmnenovat. Nevyhovuje mix, koupis vetsi, ale zes a bedny zustanou. Na druhou stranu pokud vis, ze to bude fakt jen do zkusebny a pripadne pro ozvuceni zpevu nekde na akci, tak se nabizeji moznosti: powermix + bedny, nebo mix + aktivni bedny. Oboji ma svoje pro a proti.
- Jens Ludwig
- Odborník
pokud na to máš 10 - 15, tak si kup RCF 310A a pokud potřebuješ víc zpěvu, tak k tomu nějakej malej mixík... ta bedýnka sama o sobě sice nemá efekty a ani EQ, za to mnohem líp hraje, vydrží a je to snad nelepší možný cena/výkon...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
- Jens Ludwig
- Odborník
http://www.audiotek.cz/CZ/product.asp?I ... ory=630000
a rovnou se tam kdyžtak případně můžeš podívat po nějakých mini mixících
a rovnou se tam kdyžtak případně můžeš podívat po nějakých mini mixících
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +