behringer na zpěv

Technika zpěvu, zpěvová aparatura, efekty, ...
Pieces
Kontaktovat uživatele:

behringer na zpěv

Příspěvek od Pieces »

stačilo by tohle na zpěv do zkušebny? diky http://eshop.kytary.cz/BEHRINGER-K1800F ... ringer:1:0
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Urcite stacilo, hezkej je tam i ten ekvalizera a efekty.. Za ty prachy dobry, zkus si nekde najit recenze, jestli to neni nahodou nejaka nepovedena kopie, u Behringeru neni vsecko uplne top quality :wink: :D
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Tak stačit to bude ale ....je to něco jako kdybysis koupil černobílej mobil
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Rozdílné otázky jsou "bude stačit" a "je to kvalitní".
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Jakub

Příspěvek od Jakub »

Rozhodne to neni jako cernobilej mobil. Je to jako barevnej mobil, kterej ale patri do low-end tridy.

Proste to staci, pokud ti bude stacit jen jeden mikrofonni vstup.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Mne to prirovnani prijde trefny - nemas barevnej mobil? Nemuzes delat veci, ktery zajimaji jen teenagery a diskose (posilani MMS, prehravani "videi"...), jinak mas plnohodnotnej stroj, kterej svou praci odvede 8)

BTW, jak jeden mikrofonni vstup? Vzdyt je to 4kanal :?:
Somnus Aeternus
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

No ja nevim davat klavesove kombo na zpev...nebylo lepsi poridit uz nejakou aktivni bednu?...powermix a bedny do teto ceny nesezenes...natoz samostatnej mixik a zesilovac...
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Mylann píše:No ja nevim davat klavesove kombo na zpev...nebylo lepsi poridit uz nejakou aktivni bednu?...powermix a bedny do teto ceny nesezenes...natoz samostatnej mixik a zesilovac...
Ja teda nevim, jak to delaji profesionalnejsi kapely, ale co jsem videl, tak se bezne ve zkusebnach zpiva pres klavesovy....
BTW, jety powermix a bedny by se do te ceny IMHO sehnat daly... Nebude to asi zadny terno a prijdes o efekty, ale ten Behringer zas taky nebude zadna koncertni bomba.
Somnus Aeternus
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasta_blasta »

já nemám mobil :twisted:

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasta_blasta »

my se vlezly bedny, konec, mix, mikrák a stojan do 5 ti... ovšem bazar, dělaný bedny a teď budeme měnit mixák páč je to stará velká tesla a my máme malou zkušebnu tak se nám tam nevejde moc.... jako má to 8 vstupů takže když chce zpívat víc lidí a není to ani tak zlý na to že sme to koupili za 1400 z bazaru + teda sme předělali konektory na jacky.. ale je to celkem velký a my máme extrémě malou zkušebnu...

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
Pieces
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pieces »

A moch byste mi někdo něco doporučit co už máte odzkoušení? bylo by to do zkušebny pro dva zpěvy. Jak bedny+zesik+mix popřípadě jakejma kabelama to propojit páč se v tom fakt vubec nevyznám. cena tak max. do těch 10-15 tisíc. diky moc
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Mixak jsem nedavno prodaval 2 mikro + 2line stereo vstupy, myslim, ze do zkusebny akorat, prodal jsem ho oza 1300... Myslim, ze za tu cenu jde koupit malej mixacek, tkerej bude stacit. Ale mozna se vic vyplati ten powermix, videl jsem v inzeratech nejaky powermixy treba i za 4K, to se podle me uz vyplati, pak nebudes mit problem sehnat do 10K bedny do zkusebny.
Somnus Aeternus
Pieces
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pieces »

A nevíš jakej výkon toho powermixu? co třeba tohle http://eshop.kytary.cz/OMNITRONIC-Power ... mixy:0:1:0
stačilo by to i na menší koncerty třeba venku pro 50 lidí?
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Pieces píše:A nevíš jakej výkon toho powermixu? co třeba tohle http://eshop.kytary.cz/OMNITRONIC-Power ... mixy:0:1:0
stačilo by to i na menší koncerty třeba venku pro 50 lidí?
Určitě stačilo, my máme skapelou powermix 2x150W a izvučili jsme na tom zpěv na menším open air vystopení. A v sále to stíhá jak nic.
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Pieces
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pieces »

jakej máte přesně ten powermix? a jaký bedny k tomu ? ty bedny by měli mít tak o 50W víc ne? aby se to neodpálilo....?
Jakub

Příspěvek od Jakub »

Jo, ten Behringer je sice 4 kanal, ale jen jeden vstup ma mikrofonni uroven. Zbytek jsou linky.

Dulezity je, kolik taky do toho je mozne investovat penez. Od toho se vsechno odviji. Vyhoda NEpower mixu, zesilovace a beden je ta, ze se kazda z tech casti da obmnenovat. Nevyhovuje mix, koupis vetsi, ale zes a bedny zustanou. Na druhou stranu pokud vis, ze to bude fakt jen do zkusebny a pripadne pro ozvuceni zpevu nekde na akci, tak se nabizeji moznosti: powermix + bedny, nebo mix + aktivni bedny. Oboji ma svoje pro a proti.
Pieces
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pieces »

cenově tak max. 10-15 tisíc. mě na tom zas tak nezáleží já se v tom vubec nevyznám a všude se píše něco jinýho... třeba ,že bedny od omnitronicu nestíhaj atd...
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

pokud na to máš 10 - 15, tak si kup RCF 310A a pokud potřebuješ víc zpěvu, tak k tomu nějakej malej mixík... ta bedýnka sama o sobě sice nemá efekty a ani EQ, za to mnohem líp hraje, vydrží a je to snad nelepší možný cena/výkon...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Pieces
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pieces »

Jens Ludwig píše:pokud na to máš 10 - 15, tak si kup RCF 310A a pokud potřebuješ víc zpěvu, tak k tomu nějakej malej mixík... ta bedýnka sama o sobě sice nemá efekty a ani EQ, za to mnohem líp hraje, vydrží a je to snad nelepší možný cena/výkon...
můžeš sem na to hodit nákej odkaz ,nebo eshop? dik
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

http://www.audiotek.cz/CZ/product.asp?I ... ory=630000

a rovnou se tam kdyžtak případně můžeš podívat po nějakých mini mixících
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Odpovědět

Zpět na „Zpěv“