Tak jsem zvědav
Jaký single-coil ke krku?
Pravidla fóra
Jaký single-coil ke krku?
Potřebuju krapet poradit. Chtěl bych časem vyměnit krkový snímač na své záložní kytaře. Je to 28 let mladej japonec stratovskýho typu. Takže se jedná o singl. Vůůůbec se v nich ale neorientuju
Tak jsem zvědav
Tak jsem zvědav
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
Re: Jaký snámač ke krku?
Hodně záleží na tom, co tak nějak zhruba hraješ 
Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
Vox Valventronix VT30
Vox Satchurator
Pop Rock. Hlavně ho chcu na čistej zvuk. A neměl by moc brumět (to by mě sralo, bo jsem odkojenej humbáčema)
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
Co třeba Dimarzio Area 58 nebo 61? Oba jsou bezbrumové.Lachim píše:Pop Rock. Hlavně ho chcu na čistej zvuk. A neměl by moc brumět (to by mě sralo, bo jsem odkojenej humbáčema)
http://www.dimarzio.com/site/#/pickups/
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Ty DM Area jsou naprosto výborné, asi to nejlepší, co jsem na stratu slyšel. /můj názor/
Možná ProTrack od DiMarzio, ten teďka nacpali do kytary Satrianimu 
Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Vox Satchurator
Vox Valventronix VT30
Vox Satchurator
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Já bych nadhodil jako možnost i Fender Lace Sensory...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
stříbrnej nebo modrej lace by se na ten pop/rock úplně hodilNero píše:Já bych nadhodil jako možnost i Fender Lace Sensory...
to a to a za chvíli zas tohle
Re: Jaký single-coil ke krku?
Jste se rozjeli 
Takže Vám to ještě ztížím. Musí to být taky sehnatelný (radši bazar) a do 1500 Kč.
A teď bando raď
Takže Vám to ještě ztížím. Musí to být taky sehnatelný (radši bazar) a do 1500 Kč.
A teď bando raď
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
Hmmmmm. Teda, je to krapet narychlo, ale pouvažuju o tom (jsem psal časem).
Teď bych chtěl totiž měnit Gear a nevim, jak to všechno dopadne. Ta záložní kytara by měla být na čas hlavní (než naškudlim na MusicMana). Proto většinu věcí prodávám. Chcu skočit na vyšší level, no
Všem díky za rady
Teď bych chtěl totiž měnit Gear a nevim, jak to všechno dopadne. Ta záložní kytara by měla být na čas hlavní (než naškudlim na MusicMana). Proto většinu věcí prodávám. Chcu skočit na vyšší level, no
Všem díky za rady
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
spíš bych ale vyhlížel ten stříbrnej, když nespěcháš.. 
Hele, a jak to je s fází magnetů? Mám totiž jen humbáč u kobyly a singl u krku (nic mezi). Neměl by tam spíš přijít magneticky otočenej snímač (ze stratovské střední polohy), nebo je to pro jejich větší vzdálenost fuck?
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl